Gå til innhold
Bruk NITOs økonomiske medlemsfordeler – her er det mye å spare. Illustrasjonsfoto: Colourbox
Bruk NITOs økonomiske medlemsfordeler – her er det mye å spare.
2017

Billig forsikring – billig bank – rabatt på hotell

Ta gjennomgangen av privatøkonomien. Du kan spare mye gjennom våre økonomiske medlemsfordeler. Du får gode rabatter på blant annet forsikringer.

Sparegris. Illustrasjonsfoto: ColourboxEn gjennomgang av forhold som påvirker økonomien bør gjøres med jevne mellomrom. Kan du gjøre noen grep som bedrer privatøkonomien din? Du er herved utfordret!

Gode medlemsrabatter

NITO er opptatt av hele tiden å levere de beste tilbudene for sine medlemmer. Våre økonomiske medlemsfordeler skal være blant de beste på markedet. Vi ønsker at medlemmene skal oppleve å spare penger når de tar del i våre tilbud.

Se alle dine medlemsfordeler

Ekstra medlemsfordeler for studenter

Ny og bedre forsikring – nytt for 2017

  • NITO Innboforsikring: Forsikringen har Gjensidiges beste Innboforsikringsvilkår.

    Fra 1. januar dekker din innboforsikring i Gjensidige også:
    - Reparasjonstjeneste for bytte av knust skjerm for hele familien – kun 500,- i egenandel.
    - sanering av veggedyr og kakerlakker
    - sykkel opp til 30.000 kroner (tidligere 10.000)

  • NITO Helse- og livsforsikringer: Som NITO-medlem får du svært rimelige priser hos Gjensidige på forsikringer som gir raskere behandling, utbetaling ved langvarig sykdom, og engangsutbetaling ved alvorlig sykdom eller dødsfall.

Hus, bil, hytte, ulykke – gode tilbud på forsikring

Tilbudene gjelder kun medlemmer i NITO.

Billigere bank

Husk også å sjekke ut de gunstige medlemsfordelene du har på banktjenester.

Se om du kan få lavere rente på boliglånet

Rabatt på hotell

NITO har avtalepriser med en rekke hotell- og overnattingssteder. Gå ikke glipp av muligheten til å spare på hotellovernattinger.

Få rabatt på hotell

Bli medlem i NITO nå

Forsikring mer enn bare pris

Når du som NITO-medlem benytter deg av medlemsfordelene innen bank og forsikring, skal du være trygg på at du har gjort et godt valg.

Samarbeidet mellom NITO og Gjensidige gjør at du får forsikringer som er blant de beste på markedet. – Husk at du får gode samlerabatter, og i tillegg kan du få kundeutbytte.

Gjensidige er NITOs samarbeidspartner for forsikring og banktjenester. Gjennom ditt medlemskap har du mulighet til å få dekket dine behov for forsikring til gunstige medlemspriser.

Forsikring er imidlertid mye mer enn bare pris. Forsikring er også vilkår, erstatningsregler og skadeoppgjørsrutiner. Individuell personlig rådgivning er en del av servicen.  

Trygghet for medlemmene

Hus innbo, foto GjensidigeFor å sikre at NITO-medlemmer som benytter medlemsfordelene gjør et godt valg, sjekker NITO forsikringsmarkedet regelmessig. 

I tillegg til vilkår, priser osv. legger NITO stor vekt på at forsikringsselskapet som skal være NITOs samarbeidspartner er finansielt solid og har god rating hos anerkjente ratingbyråer både på kort og lang sikt. Dette er spesielt viktig for å ivareta medlemmenes sikkerhet om en skade skulle oppstå.

Få samlerabatt på forsikringene

Dersom du velger flere forsikringer gir det mulighet for samlerabatt. Dette gjelder private skadeforsikringer, få opptil 20 prosent rabatt.

Få også utbytte på forsikringene = billigere forsikring totalt sett

Med forsikringer gjennom NITO/Gjensidige kan du også få kundeutbytte fra Gjensidige. De siste sju årene er det utbetalt et utbytte på 10-15 prosent (gjelder skadeforsikringer). Utbytte beregnes av den premien du betaler til Gjensidige. – Dette gir deg altså ytterligere en fordel av å benytte deg av NITOs forsikringstilbud. 

Bruk medlemsfordelene dine! Det finnes mange av dem. Jo flere av NITOs medlemsfordeler du bruker, jo mer kan du spare. 

Se alle dine medlemsfordeler

Se alle medlemsfordeler

Publisert: Sist oppdatert: