Gå til innhold
Norsk natur. Foto: KLP
Hvordan skal du nyte pensjonisttilværelsen? Foto: KLP
2017

Ny medlemsfordel: Innskuddspensjon for deg som driver egen virksomhet

NITO har framforhandlet gunstige betingelser på innskuddspensjon hos KLP. Det er en lønnsom medlemsfordel å benytte seg av om ditt firma er opptatt av lave kostnader, god avkastning, rask responstid og enkelhet. KLP har også tilbud om individuell pensjonssparing (IPS).

Når du skal velge spareprofil for din pensjon tar du utgangspunkt i hvor høy aksjeandel du vil ha. Aksjesparing viser seg å gi den høyeste forventede avkastningen over tid, men er også mer utsatt for svingninger i markedet.

Bytt spareprofil og øk din pensjon

Spareprofilen KLP Optimal Livsfase gir en optimal kombinasjon av aksjer og renter basert på din alder.

Les om KLPs spareprofiler

Det er enkelt å flytte pensjonsordninger

Har bedriften allerede en pensjonsavtale, er det er enkelt å flytte til KLP. Send SMS: flytt til 2262 så kontakter de deg for råd og veiledning.

FÅ tilbud OM INNSKUDDSPENSJON

Flytt pensjonskapitalbevisene dine og få høyere pensjon

Har du vært ansatt hos en arbeidsgiver og hatt innskuddspensjonsordning, så har du opparbeidet deg en rettighet som kalles pensjonskapitalbevis.

KLP ønsker at en større del av avkastningen skal komme deg som kunde til gode. De har derfor lave kostnader på pensjonskapitalbevis, og kommer best ut i Finansportalens "gebyrsjekk" i 2017. KLP hjelper deg å samle pensjonskapitalbevisene på ett sted og legger tilrette for at du skal kunne få høyere pensjon.

Bli kunde hos KLP - få mer informasjon om sparing

Ønsker du mer i pensjon? Vurder IPS

Med den nye IPS-ordningen kan du spare inntil 40.000 kroner i året og få inntil 9600 kroner i redusert skatt i innbetalingsåret.

Tilbydere av IPS er mange og jungelen kan være vanskelig å manøvrere seg i. Med kun 0,4 % i forvaltningshonorarer og gratis fondsbytte er KLP blant markedets beste.

For deg som har tjenestepensjon i KLP

Du som har tjenestepensjon i KLP, får enda gunstigere vilkår for privat pensjonssparing med 0,3% i forvaltningskostnader. Dette gjelder enten du er næringsdrivende og har opprettet innskuddspensjon eller har privat eller offentlig tjenestepensjon i KLP.

Gunstig individuell pensjonssparing (IPS) for deg som har tjenestepensjon i KLP

Hva er IPS? Må jeg starte individuell pensjonssparing?

Start IPS-sparing

Logo KLP

Aktuelle saker for selvstendig næringsdrivende

Publisert: Sist oppdatert: