Gå til innhold
Mennesker i trapp. Foto: Tom Haga
2018

Forsikringsnyhetene nærmer seg...

Mange etterspør informasjon om det nye forsikrings- og banktilbudet gjennom NITO. Tilbudet skal egentlig ikke kunne presenteres før 1. januar 2019, men av ulike grunner kan vi nå gi en sniktitt på forsikringsnyhetene.

forsikringsnyhetene som kommer (krever innlogging)

NITO får for tiden mange henvendelser fra medlemmer som etterspør informasjon om NITOs bytte av forsikringspartner. NITO har av hensyn til dagens avtale med Gjensidige ikke kunnet si noe om hva som kommer av nyheter innen forsikringer før etter årsskiftet.

NITO vet at noen medlemmer nå har fått informasjon fra Gjensidige om videre kundeforhold. Det gjør det nødvendig for NITO å gå ut med noe mer informasjon.

Forsikringsbevis og -vilkår på vei til deg

I disse dager sender NITO ut forsikringsbevis og -vilkår, samt faktura for 2019. Dette gjelder NITO-medlemmer med NITO Innboforsikringer og NITO ulykkesforsikringer. 

Nye forsikringsbevis på vei til deg

Forsikringsfordelen er viktig for NITO-medlemmene

NITO er stolt av at 64 prosent av medlemmene velger å bruke NITOs fordeler på forsikring.

Med så stor oppslutning om slike medlemstilbud har NITO stor forhandlingskraft til å sikre deg som medlem gode priser og markedsledende forsikringsvilkår. 

Om en skade skulle skje har du i tillegg NITO i ryggen hvis du får behov for det.

Grundig anbudsprosess gir gevinst for NITOs medlemmer

NITO har gjennomført en grundig anbudsprosess om forsikring og banktjenester for sine medlemmer. Gjensidige har vært NITOs partner på forsikring i mange år og var også èn av flere selskaper som var med i anbudsrundene.

Den omfattende anbudsrunden har gjort at NITOs medlemmer fra 1. januar 2019 får et forsikringstilbud som er ytterligere forbedret sett i forhold til hva Gjensidige var villig til å tilby.

Som det tidligere er gitt informasjon om var det Tryg og Nordea som kom best ut av anbudsprosessen og som er valgt som nye partnere på forsikring og bank.

Hvordan berører dette deg som NITO-medlem og kunde i Gjensidige?

Har du NITO Innboforsikringer, NITO Ulykkesforsikringer og/eller NITO Livs- og Uføreforsikringer trenger du ikke foreta deg noe som helst. NITO sørger for at disse forsikringene overføres automatisk til Tryg.

Du vil i disse dager få forsikringsbevis, forsikringsvilkår og faktura for 2019 fra NITO og Tryg.

Når det gjelder for eksempel bilforsikring, husforsikring og reiseforsikring har NITO framforhandlet gode og skreddersydde medlemsfordeler hos Tryg fra 1. januar 2019. Du tar selv kontakt med NITO for å flytte disse forsikringene.

Fakta om kundeutbytte 
Flere har spørsmål om Gjensidiges kundeutbytte. Kundeutbytte utbetales på en del av Gjensidiges overskudd. Får du kundeutbytte, er det skattepliktig. NITO har overfor Gjensidige flere ganger tatt opp bruken av utbytte. NITOs ønske har vært at medlemmene i utgangspunktet heller skulle få lavere pris.

Se framover

- Vi takker nå for et langt og godt samarbeid med Gjensidige. At NITO som er Norges største organisasjon for ingeniører og teknologer med bachelor, master og høyere grad nå velger nye samarbeidspartnere, vil skjerpe konkurransen i bank- og forsikringsmarkedet. Det skal gjøre at våre medlemmer fortsatt får konkurransedyktige tilbud, sier Trond Markussen, president i NITO.


NITO-president Trond Markussen om valget av ny forsikrings- og bankpartner.

AKTUELLE SPØRSMÅL OG SVAR OM FORSIKRING

 

Publisert: Sist oppdatert: