Gå til innhold
Finger som peker på pad. Foto: GettyImages
2018

Hvorfor finner jeg ikke NITO-priser på tryg.no?

Mange leter på Tryg sine nettsider etter informasjon om nye NITO-produkter. Tryg ruller ut sitt tilbud til NITO-medlemmene 1. januar 2019.

Tryg er NITOs nye forsikringspartner fra 1. januar 2019. Hvilke priser og vilkår som er framforhandlet for NITO-medlemmer vil vises først fra denne dato.

Er du inne på tryg.no og ber om tilbud på forsikring før 1. januar får du feil pris og feil produkt. Ikke bruk tid på å søke opp dette nå, men kom heller tilbake 1. nyttårsdag.

NITO har til denne dato avtale med Gjensidige om forsikring. NITO og Gjensidige er enige om at ingen av partene aktivt skal markedsføre individuelle produkter som bil, hus, reise, etc. mot NITOs medlemmer fram til 31. desember. Deretter har kun NITO og Tryg rett til å markedsføre forsikringsproduktene mot medlemmene.

Mange medlemmer har etterspurt mer informasjon, men vi ber om forståelse for at det nye tilbudet ikke kan rulles ut før 1. januar. Uten at nye produkter kan bestilles, gir vi en liten sniktitt på noe av det som kommer via Min side:

AKTUELLE SPØRSMÅL OG SVAR OM FORSIKRING

 

Få en gjennomgang av dine forsikringer

Er du riktig forsikret? Det skal lønne seg å være NITO-medlem.

Oppgi kontaktinformasjon

Opplysningene du registrerer lagres og benyttes kun for at NITO eller Tryg Forsikring kan følge opp din henvendelse. Se NITOs personvernerklæring for mer informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger.

Har du avgitt samtykke til våre nye samarbeidspartnere på forsikring og bank?

Gå ikke glipp av dine medlemsfordeler.

Sjekk dine samtykker

Publisert: Sist oppdatert: