Gå til innhold
Foto: Getty Images
2018

Julehilsen fra presidenten i NITO

Et nytt NITO-år er på hell. Vi har gjennomført et hovedlønnsoppgjør, over 10.000 medlemmer deltar nå i ett eller flere av NITOs fagnettverk og vi nærmer oss 90.000 medlemmer. I vårens store undersøkelse svarer medlemmene at NITO er en organisasjon de føler seg velkommen i. En bedre attest er det vanskelig å få.

Innlegget er skrevet av president i NITO, Trond Markussen. 

Vi har vært gjennom noen vanskelige år på arbeidsmarkedet, spesielt langs kysten i sør og vest. Arbeidsmarkedet har bedret seg, og vi har færre ledigmeldte medlemmer enn i fjor. Knapt 1000 av medlemmene har likevel vært uten jobb i mer enn ett år, og vi vil fortsatt jobbe hardt for å bidra til at de kommer tilbake i arbeidslivet. Samfunnet har ikke råd til å la ingeniørene gå ledig.

I oktober arrangerte vi NITO Kongressen, der vi staket ut kursen for de neste tre årene. Samfunnet og arbeidslivet er i stadig raskere endring. Det skjer utrolig mye i organisasjonen.

Vi har 4500 tillitsvalgte og snart 90.000 medlemmer. Vi må henge med og helst ligge i forkant for å være relevant som fagorganisasjon for ingeniører og teknologer. Det skal vi klare, og jeg gleder meg til å ta fatt på 2019.

Jeg ønsker dere alle en riktig god jul og et godt nytt år.

Bli medlem i NITO 

Gjør som over 90.000 andre ingeniører og teknologer. Med gode medlemsfordeler får du mer å rutte med i hverdagen.

Ordinær fagforeningskontingent er fradragsberettiget. For 2019 kan du trekke fra inntil kr. 3850,- i din skattepliktige inntekt.

Bli medlem i dag

Publisert: Sist oppdatert: