Gå til innhold
Leder for NITO Privat, Tom Helmer Christoffersen. Foto: Kristoffer Moene Rød/NITO
2018

Ønsker NHO med på laget for økt organisasjonsgrad

Ole Erik Almlid er ny NHO-sjef, og har overtatt etter Kristin Skogen Lund. - Jeg vil utfordre Almlid på at vi begge arbeider aktivt for å øke organisasjonsgraden, både blant bedrifter og ansatte, sier leder for NITO Privat, Tom Helmer Christoffersen.

NITO har hatt godt samarbeid og god dialog med tidligere NHO-sjef Kristin Skogen Lund, og ser fram til å videreføre dette med den nye NHO-sjefen, Ole Erik Almlid. Han trekker blant annet fram prosjektet Jenter og teknologi, som var et samarbeid mellom NHO og NITO.

- Prosjektet Jenter og teknologi var et spennende samarbeid med NHO som skapte mye oppmerksomhet. Vi satt av mange ressurser på prosjektet, og vi har satt av midler og ressurser til dette neste år også, sier han. 

Videre påpeker Christoffersen at NITO og NHO er opptatt av et organisert arbeidsliv med styrking av den norske modellen.

- Samarbeidet med NHO er viktig for NITO og NITOs medlemmer.

NITO er opptatt av gode lønns- og arbeidsvilkår for medlemmene

Se NITOs temasider om lønn og arbeidsliv

Vi vet hva du er verdt

NITOs lønnsstatistikk viser hva ingeniører og teknologer tjener, og du kan sammenligne deg selv med andre grupper og på alle nivåer (bachelor, master og høyere).

NITOs lønnskalkulator 

Lønnskalkulator, lønnsstatistikker og oversikt på gjennomsnittlig begynnerlønn, gir grunnlag for å underbygge ditt lønnskrav overfor arbeidsgiver. 

Publisert: Sist oppdatert: