Gå til innhold
Å benytte seg av forsikringer gjennom NITO gir trygghet i hverdagen. Foto: Colourbox
Å benytte seg av forsikringer gjennom NITO gir trygghet i hverdagen. Foto: Colourbox
2018

Forsikring mer enn bare pris

Når du som NITO-medlem benytter deg av medlemsfordelene innen bank og forsikring, skal du være trygg på at du har gjort et godt valg. Samarbeidet mellom NITO og Gjensidige gjør at du får forsikringer som er blant de beste på markedet. – Husk at du får gode samlerabatter, og i tillegg kan du få kundeutbytte.

Det kan være vanskelig å orientere seg på forsikringsmarkedet. Det er mange som tilbyr forsikring. Noen ganger kan lokketilbud være for gode til å være sanne. Og hva står det egentlig med liten skrift?

NITO har brukt mye tid på å velge forsikringspartner og slik hvem som får lov til å tilby forsikringer til våre medlemmer. Du skal være trygg på at du har gjort et godt valg når du benytter deg av NITOs medlemsfordeler.

Gjensidige er valgt som NITOs samarbeidspartner for forsikring og banktjenester.

Ingen andre selskaper enn Gjensidige kan tilby forsikring i samarbeid med NITO.

Forsikringene hos Gjensidige har gjennomarbeidede og gode vilkår for NITO-medlemmer. Gjennom ditt medlemskap har du mulighet til å få dekket dine behov for forsikring til gunstige medlemspriser.

Forsikring er imidlertid mye mer enn bare pris. Forsikring er også vilkår, erstatningsregler og skadeoppgjørsrutiner. Individuell personlig rådgivning er en del av servicen.  

Trygghet for medlemmene

For å sikre at NITO-medlemmer som benytter medlemsfordelene gjør et godt valg, sjekker NITO forsikringsmarkedet regelmessig. 

I tillegg til vilkår, priser osv. legger NITO stor vekt på at forsikringsselskapet som skal være NITOs samarbeidspartner er finansielt solid og har god rating hos anerkjente ratingbyråer både på kort og lang sikt. Dette er spesielt viktig for å ivareta medlemmenes sikkerhet om en skade skulle oppstå.

Få samlerabatt på forsikringene

Dersom du velger flere forsikringer gir det mulighet for samlerabatt. Dette gjelder private skadeforsikringer, få opptil 20 prosent rabatt.

Få også utbytte på forsikringene = billigere forsikring totalt sett

Tegnede figurer som illustrerer Olsen-banden. Illustrasjon: Gjensidige

Med forsikringer gjennom NITO/Gjensidige kan du også få kundeutbytte fra Gjensidige. De siste sju årene er det utbetalt et utbytte på 10-15 prosent (gjelder skadeforsikringer). Utbytte beregnes av den premien du betaler til Gjensidige. – Dette gir deg altså ytterligere en fordel av å benytte deg av NITOs forsikringstilbud. 

Bruk medlemsfordelene dine! Det finnes mange av dem. Jo flere av NITOs medlemsfordeler du bruker, jo mer kan du spare. 

Se alle dine medlemsfordeler

Publisert: Sist oppdatert: