Gå til innhold
2018

Ny forsikrings- og bankpartner

NITO-medlemmene skal ha det beste forsikrings- og banktilbudet. Etter en lang og grundig anbudsprosess har NITO inngått nye partneravtaler med Tryg og Nordea om forsikring og banktjenester for våre medlemmer fra 1. januar 2019. Avtalene erstatter dagens avtaler med Gjensidige Forsikring og Bank fra samme dato. Du trenger ikke foreta deg noe i forbindelse med skiftet nå. Mer informasjon kommer nærmere nyttår.

Spørsmål og svar forsikring og bank

Norske ingeniører og teknologer skal gjennom NITO være trygg på at forsikrings- og banktilbudene er blant de beste. NITO har hatt en omfattende anbudsrunde for å få et bedre og mer framtidsrettet tilbud for medlemmene.

Tryg og Nordea kom etter NITOs oppfatning best ut av anbudsrunden. Avtalene med disse skal bety besparelser for de fleste medlemmene. Dagens avtaler med Gjensidige Forsikring og Bank utgår ved årsskiftet.


NITO-president Trond Markussen om valget av ny forsikrings- og bankpartner.

Enkelt å bytte bank og forsikring

Mange av NITOs medlemmer benytter seg av NITOs kollektive forsikringer. Disse forsikringene flyttes automatisk fra Gjensidige til Tryg 1. januar 2019:

  • NITO Innboforsikringer
  • NITO Ulykkesforsikringer
  • NITO Helse- og livsforsikringer
  • NITO Studentforsikring

Å bytte bank og forsikringer skal være enkelt. Medlemmer som har private skadeforsikringer med NITO-rabatt hos Gjensidige, eller er kunde i Gjensidige Bank, må selv ta initiativ til å flytte disse til Tryg og Nordea.

Medarbeidere fra Tryg vil i en overgangsperiode være en del av NITOs servicesenter.

NITO skal ha attraktive medlemsfordeler

Trond Markussen- Våre nye partneravtaler med Tryg og Nordea vil gi oss mange muligheter. Vi skal få bredere og mer skreddersydde banktjenester og forsikringsordninger. Det vil bli presentert tilbud som er eksklusive for våre medlemmer, sier NITO-president Trond Markussen (bildet).

- Nå takker vi for et langt og godt samarbeid med Gjensidige. At NITO som er Norges største organisasjon for ingeniører og teknologer med bachelor, master og høyere grad nå velger nye samarbeidspartnere, vil skjerpe konkurransen i bank- og forsikringsmarkedet. Det skal gjøre at våre medlemmer fortsatt får konkurransedyktige tilbud, sier Markussen.

- Forsikrings- og banktilbudene er ikke hovedårsaken til at folk melder seg inn i NITO, men vi ser at gode medlemsavtaler bidrar til at medlemmer blir værende. Vi håper og tror at våre nye avtaler også skal bidra til at flere velger NITO, sier Markussen.

 

Se alle dine medlemsfordeler

Aktuelle saker om dine medlemsfordeler

Publisert: Sist oppdatert: