Gå til innhold
2018

TU lanserer TU Bygg

- Dette blir spennende, jeg ser fram til mange interessante saker om denne viktige næringen. Jeg tror også at TUs mange lesere, både NITO-medlemmer og andre, vil sette pris på denne satsingen, sier president i NITO, Trond Markussen.

28. mai lanserte TU sin nye satsing TU Bygg, en satsing der de har som målsetting å «fremme en mer dyptpløyende og fremtidsrettet tilnærming til byggenæringen enn det du finner på andre nettsteder», ifølge nyhetsleder Knut Bjørheim.

- Byggnæringen sysselsetter tusenvis av ingeniører og byggfaget er en ingeniørdisiplin med lange tradisjoner. Det er et hav å ta av når man skal finne gode historier og aktuelle saker, sier NITO-presidenten.

Spennende muligheter

Markussen peker på at byggebransjen står foran nye og spennende muligheter.

- Bransjen har alltid vært drevet framover av ny teknologi, det er ikke noe nytt. Men nå går det fort, og det er viktig at bransjen som helhet og den enkelte ansatte møter disse utfordringene med pågangsmot og nysgjerrighet. TU Bygg vil forhåpentligvis formidle godt fagstoff, spennende innovasjon og bidra til nyttige debatter, sier Markussen.

TU har opprettet en egen redaksjon som arbeider kun med saker til TU Bygg. De skal legge vekt på innovasjon, arkitektur og bidra til kritisk innsikt. De har også som ambisjon å alltid være oppdatert med kontrakter, anbud, konkurser, ansettelser og liknende bransjenyheter.

TUs nye satsing på bygg

Aktuelle saker fra NITO


Se alle aktuelle saker fra NITO
Publisert: Sist oppdatert: