Gå til innhold
Illustrasjonsfoto: Fusjon av NITO Takst og Takseringsforbundet
2018

NITO Takst og Norges Takseringsforbund blir til Norsk Takst

På helgens generalforsamling i det nye forbundet ble det vedtatt av navnet på organisasjonen etter fusjonen skal være Norsk Takst.

Sture Pettersen ble valgt til ny president- Det nye hovedstyret består ellers av visepresident Roger Andersen fra Lillestrøm i Akershus, Olaf Lundgren fra Bergen, Claus Norsted fra Halden og Tore Rekkedal fra Harstad.

- Det har vært en intens prosess å komme hit vi er i dag. Nytt og felles navn er en viktig milepæl , som vil bidra til felles kultur internt og styrke organisasjonen eksternt, sier Audun Bøhn, som var styreleder i NITO Takst fram til fusjonen.

Gir mer slagkraft

Forbrukerne vil stifte bekjentskap med begrepet Norsk Takst i takstrapporter i forbindelse med boligsalg, og når bransjen uttaler seg i faglig eller næringspolitisk sammenheng. Organisasjonen opprettholder imidlertid også Norges Takseringsforbund som juridisk selskapsnavn.

– Som samlet organisasjon har vi nå fått mer slagkraft, og vil være en enda tydeligere stemme i spørsmål som berører bransjen, sier Are Andenæs Huser, administrerende direktør i Norsk Takst.

Takstmenn velger NITO

NITO-tilbud til takstingeniører

NITO har etablert et eget tilbud etter fusjonen og organiserer nå over 900 medlemmer som er tilknyttet takstbransjen.

NITO kan tilby denne gruppen medlemsfordeler både som privatperson, som arbeidstaker og som selvstendig næringsdrivende. NITO har blant annet et faglig nettverk for medlemmer som driver egen virksomhet, et bredt tilbud av faglige kurs og temamøter, rabattavtaler på forretningsjuridisk bistand og har fremforhandlet gode bank og forsikringsordninger til denne gruppa.

Gode medlemsfordeler for deg som er takstmann

Meld deg inn i oktober og få en drikkeflaske fra Hydro Flask

temokopp-vervekampanje.png

*tilbudet gjelder ikke studenter

Gjør som over 92.000 andre ingeniører og teknologer.

Med gode medlemsfordeler får du mer å rutte med i hverdagen.

Ordinær fagforeningskontingent er fradragsberettiget. For 2020 kan du trekke fra inntil kr. 3850,- i din skattepliktige inntekt.

Bli medlem i dag

Publisert: Sist oppdatert: