Gå til innhold
Arendalskilt. Foto: Colourbox
Arendalsuka i Arendal
2018

Sørlendinger og alle andre – bruk Arendalsuka

Arendalsuka er en unik arena. Alle som besøker Arendal har muligheten til å føle ekte politisk puls på kroppen. Still spørsmål, debatter og del gode ideer.

NITO-president Trond Markussen oppfordrer alle sørlendinger å turen til Arendalsuka. 

Under Arendalsuka går politikere og lederne for de største organisasjonene i landet rundt i gatene. De er tilgjengelige for vanlige folk og gir deg mulighet til å føle ekte politisk puls på kroppen. Det er denne muligheten som gjør at mange vender tilbake, år etter år.

Unik mulighet

Det er viktig at folk flest støtter opp om det politiske arrangementet. Jeg vil derfor oppfordre Arendalittene og resten av Sørlandets befolkning, som er så heldige å ha Arendalsuka i sitt nærområde, til å bli med.

Dette er en unik sjanse for deg til å drive påvirknig på viktige områder. Møt opp på debatter eller rett og slett grip tak i Norges viktigste politikere og organisasjonsledere på gata. 

Vi har brukt arenaen til å løfte viktige saker innen samfunnssikkerhet, arbeids- og næringliv. En annen stor bekymring vi tar med oss til politikerne og organisasjonene i Arendal er den høye arbeidsledigheten. Sørlandet er blant de områdene som er aller verst rammet av oljekrisen.

- Grip sjansen 

Det finnes mange suksesshistorier på Sørlandet, og mange bedrifter har klart seg gjennom krisen. Resten av landet har derfor noe å lære av bedriftene på Sørlandet.

LES MER: NITO på Arendalsuka 2018

Folk flest tar turen til sørlandsbyen for å få med seg en og annen politisk debatt, et temamøte eller bare rusle i gatene der det er liv og røre.

På Arendalsuka har jeg tenkt å dele både bekymringer, håp og gode ideer med de politikerne jeg snakker med. Videre benytter jeg anledningen til å møte lokale tillitsvalgte, bedriftsgruppetillitsvalgte og medlemmer, både for å lære mer om hvilke utfordringer som finnes lokalt og til en hyggelig prat.

Arendalsuka 13.-18. august 2018

  • en årlig arena hvor nasjonale aktører innenfor politikk, samfunns- og næringsliv møter hverandre og møter folk for debatt og utforming av politikk for nåtid og framtid
  • partipolitisk uavhengig, og har som mål å styrke troen på politikk og politisk debatt
  • ønsker å bidra til styrking av kraften i vårt levende demokrati

Følg Arendalsuka på Facebook 

www.arendalsuka.no

Publisert: Sist oppdatert: