Gå til innhold

7

- Grønn petroleumsnæring er framtida

I løpet av to uker som studentleder i NITO har Ole Marius Svendsen lagt fram flere saker til politikere. - Som organisasjon gir det oss mulighet til å påvirke og møte de viktigste beslutningstakerne i Norge, sier han.

Regnbueflagg med skygge av folk bak. Illustrasjonsfoto: GettyImages

Arbeidsplassen skal være inkluderende og trygg for alle - dette markerer NITO i Pride

Én av ti mener ordet "homo" fortsatt brukes som slengbemerkning på norske arbeidsplasser. - Alle skal få være seg selv på jobben. Det skal være helt greit å være åpen lesbisk, homofil, bifil, transperson, interkjønn og queerperson (LHBTIQ). Opplever du det motsatte angår det oss som fagorganisasjon, sier NITOs president Trond Markussen. NITO er representert i Pride-paraden i Oslo.

TU forside illustrasjonsfoto

På vei mot likebehandling av fagpressen?

Tekna og NITO er fornøyd med at stortingsflertallet nå ber regjeringen gjøre nødvendige justeringer for å hindre fortsatt konkurransevriding mellom digital dagspresse og dybdemedier. I dag blir medier som formidler digital dybdejournalistikk belastet med 25 prosent moms, mens dagspressen har nullmoms. Det er nå er på tide med en reell likebehandling av aviser og tidsskrifter på nett, mener Tekna og NITO.

Trond Markussen kommenterer NOU om etter- og videreutdanning

- Lærekraftig utvikling kan gi bærekraftig utvikling

-  At Markussen-utvalget foreslår å myke opp reglene for å ta studiepoeng mens man går arbeidsledige, er ett viktig skritt mot en regelendring som vil komme arbeidsledige til gode, sier NITO-president Trond Markussen.

Viser 1 til 10 av 319