Gå til innhold

7

Mennesker i trapp. Foto: Tom Haga

Forsikringsnyhetene nærmer seg...

Mange etterspør informasjon om det nye forsikrings- og banktilbudet gjennom NITO. Tilbudet skal egentlig ikke kunne presenteres før 1. januar 2019, men av ulike grunner kan vi nå gi en sniktitt på forsikringsnyhetene.

Nobelpris i medisin til immunterapi

James P. Allison fra USA og Tasuku Honjo fra Japan er årets nobelprisvinnere i medisin for deres forskning innen immunterapi i kreftbehandling.

Mangfold lønner seg - men kommer ikke av seg selv

Skal du lage teknologiske tjenester som møter ulike behov, må løsningene lages av ulike mennesker. Det har de innsett hos teknologiselskapet Making Waves. De rekrutterer bevisst både for å få flere kvinner og folk med ulik kulturell bakgrunn.

Skaperglede på Barnas ingeniørdag

Vitensentrene og NITO inviterer barn og unge til å være oppfinnere lørdag 3. november. På Barnas ingeniørdag får unge forskerspirer lære hva det vil si å være ingeniør.

Er du leder – eller har lyst til å bli det?

Lederrollen kan være utfordrende, og mange føler seg veldig alene. Utfordringene står i kø, men i fare for å virke uvitende har du ikke lyst til å spørre for mange ganger. Sunn fornuft tilsier at mange andre har det på samme måten, men følelsene forteller at du er temmelig alene …

NITO hovedstyre. Foto: Aurora Hannisdal

NITOs hovedstyre - disse ble valgt

NITO Kongressen er NITOs øverste organ. 28. oktober valgte organisasjonen sitt hovedstyre og president for neste periode. Bli bedre kjent NITOs nye hovedstyre.

Bo Dahlbom og Trond Markussen

Samfunnsrevolusjonen som vil forandre alt

Hvordan vil den teknologiske utviklingen påvirke arbeidslivet gjennom kompetansekrav, arbeidsmetodikk og tilknytningsformer framover? NITO Kongressen startet 27. oktober med diskusjon om store spørsmål i samfunnsutviklingen.

Viser 1 til 10 av 319