Gå til innhold
2018

Kontingent og NITO-forsikring: Fra papirfaktura til e-postfaktura

Papirfaktura er erstattet med e-postfaktura. Alle medlemmer som tidligere mottok kontingentfaktura og forsikringsfaktura på papir i posten, mottar nå fakturaen til sin e-postadresse. Det er også endringer i måten vi varsler på når det gjelder Avtalegiro.

E-postfaktura er helt identisk med vår papirfaktura, og kan skrives ut og videresendes hvis du ønsker det. Eneste forskjellen er at den kommer på e-post istedet for i postkassen.

Hva er E-postfaktura:

  • Miljøvennlig alternativ
  • Fungerer på samme måte som papirfaktura
  • Du får fakturaen på epost og har på den måten enkel tilgang til fakturaene dine

Hva er forskjellen på e-postfaktura og eFaktura?

Med e-postfaktura får du tilsendt fakturaen som vedlegg til din e-post adresse, og fyller selv ut betalingsinformasjonen i din nettbank. Mens med eFaktura får du regningene fra oss rett i nettbanken, ferdig utfylt.

Enda enklere med eFaktura og AvtaleGiro
Du kan enkelt opprette enten eFaktura eller AvtaleGiro i din nettbank om du ønsker det. Ta kontakt med oss om det er noe du lurer på.

Kan jeg få faktura sendt til flere e-postadresser?

Nei, det er kun mulig å motta faktura til én e-postadresse, men du kan enkelt videresende den til hvilken som helst e-postadresse.

Kan jeg bytte e-postadresse?

Du kan endre e-postadressen på Min side eller kontakte NITO Servicesenter.

Påminnelse om faktura på SMS fra NITO

Purring på kontingent og forsikring sendes fra NITO via SMS, nummeret du får dette fra er "1960". Kontoen det henvises til i purringen er en annen enn den du oprinnelig ble bedt om å betale til. Vår purre-konto er: 1503.88.50021.

Endring i varsling om avtalegiro

Du som har avtalegiro med varsling for fakturaer fra NITO vil nå oppleve at varsling kommer fra NITO i stedet for fra banken din. Varslingen kommer til e-postadressen som er registrert i NITO, evt. som SMS-varsling fra "1960". 

Ønsker du å fortsette å motta faktura på papir?

Ta kontakt med NITOs Servicesenter på eller på telefon 22053500.

Aktuelle saker om lønn og arbeidsliv


Alle aktuelle saker fra NITO
Publisert: Sist oppdatert: