Gå til innhold
Bilde fra posterutstilling. Foto: Annette Larsen.
2019

Bioingeniør - del din kunnskap!

Det undersøkes, utvikles og forskes på laboratorier i hele landet, men er vi like flinke til å dele resultatene vi oppnår? På Bioingeniørkongressen i Tromsø har du en unik mulighet til å formidle arbeidet ditt. Det vil styrke og bevisstgjøre deg som bioingeniør, utvide nettverket ditt og gi arbeidsstedet ditt synlighet.

Din billett til Tromsø!

- Dette kan i praksis være din billett til Tromsø, sier instituttleder Lisa Husby ved Bioingeniørfaglig institutt. Hun vil gjerne at enda flere bioingeniører skal presentere arbeidet sitt. Derfor utlyser BFIs Studiefond 40 stipend a 6500 kr til bioingeniører som stiller med poster eller muntlig, fritt foredrag.

Del av din kunnskap

- Den enkleste formen for formidling er en poster. Å lage poster er både gøy og kreativt, fortsetter Husby. Og på Bioingeniørkongressen er det rikelig anledning til å dele kunnskap. - Hold fast ved ditt hovedbudskap og husk at ikke alle er eksperter på ditt område. Skriv enkelt og lag et blikkfang, så er mulighetene større for at din poster får oppmerksomhet, er rådene fra instituttlederen.

Hvordan lage poster

Muntlig formidling gir enda større synlighet. Man får formidlet mye mer på 15 minutter enn det man får gjort gjennom en poster.

- Mange synes nok det er skremmende å holde foredrag, men det er helt normalt å være litt nervøs. Øvelse gjør mester, og på kongressen får du øve blant kollegaer som vil deg vel, fortsetter Husby.

- Det er ingen som kan like mye om arbeidet ditt som det du kan. Innsatsen du legger i forberedelsene kan være avgjørende for resultatet av foredraget ditt og hvor godt du får frem budskapet ditt.

Det er satt av tid i programmet til frie foredrag av 15 minutters varighet inkludert spørsmål.

Skynd deg!

  • Fristen for å søke om stipend og sende inn abstrakt til poster eller fritt foredrag er 15. februar.
  • Fyll inn i abstraktmalen og send inn til

Programkomitéen vurderer innsendte abstrakt til frie foredrag og finner en passende plass i det faglige programmet.

Kurs fra BFI

Publisert: Sist oppdatert: