Gå til innhold
NITO-president sitter foran PC.
2019

NITO-presidenten bytter bank

- Så var det min tur, sier Trond Markussen. NITO-presidenten forventet at det skulle være enkelt å bytte bank, og det var det. Nordea har blitt ny hovedbank for svært mange NITO-medlemmer. Slik bytter du bank og blir Premium-kunde hos Nordea.

- Å bytte bank var ikke så vanskelig, sier Markussen. - Jeg har fått en personlig bankrådgiver og jeg får tilgang på de mange eksklusive Premium-fordelene til Nordea. Rådgiveren kan skreddersy tilbud også for deg.

- Spesielt gøy er det jo at alle NITO-medlemmer som velger Nordea, og som får seg et Mastercard, kan spasere rett inn i loungen på Gardermoen og andre lounger på flyplasser rundt om i verden. Dette er bare èn av mange Premium-fordeler.

NYHET! 1000 flyplasslounger for deg som er NITO-medlem

- En kan engste seg for å avslutte og å opprette en ny bankforbindelse. Det er jo ikke noe man gjør ofte, sier Markussen. - Det er nye kontonumre å forholde seg til og banken ser vel annerledes ut enn det jeg har vært vant til. Du tror kanskje det er mye fuzz med dette.

- Og hvordan blir det med avtalegiroene? Kommer giroene nå til riktig sted om jeg bytter bank? Dette var jo ikke noe å uroe seg for. Nordea hjalp til. Jeg måtte gi dem godkjenning, så tok de bryderiet med å fikse overgangen og gi meg oversikt på regningene i den nye banken. – Og det gjør de også for deg!

Min nye digitale bank

- Jeg var spent da jeg for første gang gikk inn døra til den nye banken min, altså den digitale. Det gikk helt fint å logge seg inn og jeg følte meg straks hjemme. Nordeas nettbank er intuitivt lagt opp, her er det enkelt å finne fram, enkelt å ha oversikt. Ikke minst er mobilversjonen veldig enkel og grei, understreker Markussen.

- Jeg vil spesielt trekke fram deres enkle måte å betale regninger på. Ingen NITO-medlemmer vil synes det er spesielt utfordrende å gjøre seg kjent inne i banken.

- Man må være klar over at nye regler gjør at man må innom en Nordea-filial eller til "post-i-butikk" for å legitimere seg med pass for å få ny kodebrikke og tilgang på BankID på mobil.

Slik gjør du det – bytt bank på 1, 2, 3

1. Fyll inn din kontaktinformasjon:

Bli kjent med dine bankfordeler i Nordea Premium

Jeg vil bli kontaktet av Nordea

2. Nordea kontakter deg, du gir dem nødvendig informasjon, og du får et godt skreddersydd tilbud.

3. Etter at du har fått riktig BankID og Nordeas onboardingteam har gjort tilpasningene du ønsker, så er du klar. Husk å oppgi det nye lønnskontonummeret til økonomiavdelingen der du jobber.

Bankfilialer over hele landet

- Nordeas rådgivere er klare til å hjelpe deg, forklarer Markussen. Han trekker også fram fordelen med at det er mulig å treffe Nordea-mennesker på en rekke filialkontorer rundt om i hele landet.

Fordeler Nordea Premium

Benytt deg av medlemsfordelene på bank: 

Mer om Nordea Premium

Fordeler Nordea Premium Next

– banktilbud for deg som er 18-34 år og NITO-medlem

Mer om Nordea Premium Next

Gå ikke glipp av dine medlemsfordeler

Sjekk dine samtykker

Publisert: Sist oppdatert: