Gå til innhold
Trond Markussen og Espen Opedal
Trygs forsikringssjef i Norge, Espen Opedal, her sammen med NITO-president Trond Markussen.
2019

NITO-presidenten bytter forsikring

- Jeg føler meg trygg med Tryg. Nå bytter jeg forsikringsselskap. Alle sier det er så enkelt å bytte forsikringsselskap, og med Trygs nyutviklede nettbaserte løsning for NITO var det enkelt. Det sier NITO-presidenten som har flyttet sine private skadeforsikringer fra Gjensidige til Tryg.

- Å ha en god forsikring er viktig. Som medlem i NITO skal du være trygg på at du har gode vilkår og god pris. Vi mener Tryg leverer dette best til NITO-medlemmene, sier NITO-president Trond Markussen.

Han har vært med på den lange anbudsprosessen for å få til et enda bedre forsikringstilbud for ingeniører og teknologer.

- Det var en lang og grundig anbudsprosess hvor vi hentet inn tilbud fra de største forsikringsselskapene i Norge. Tryg kom klart best ut av prosessen.

Flytt forsikringene til Tryg eller få et tilbud

Tryg er NITOs partner på forsikring. Å bytte forsikring er enkelt. Flytt forsikringene direkte eller be om et tilbud.

Flytt forsikringene dine

- Forsikringsbyttet var enkelt. Tryg har laget en intuitiv og enkel nettbasert løsning for bytte av forsikring. Jeg hentet forsikringsdokumentene mine elektronisk fra det selskapet jeg hadde forsikring i, så lastet jeg dette inn i nettløsningen. Med noen tasteklikk så var det gjort. Enkelt og greit! Dette vil fungere for de aller fleste, sier Markussen.

- En rådgiver gikk så gjennom det jeg hadde av forsikringer før de kom tilbake til meg med et godt tilbud, sier han.

- Et team av rådgivere hos NITO og Tryg står parat til å svare på alle mulige spørsmål.

Trygg med Tryg

- Når jeg tenker Tryg, så tenker jeg nettopp trygg. I mitt hode kommer fort de røde livbøyene opp i tankene. Det er med stolthet jeg nå kan fortelle mine venner at jeg er forsikret hos Tryg, sier Markussen.

- Alle redningsbøyene jeg ser langs kaiene og strendene kysten rundt, over hele landet, styrker trygghetsfølelsen jeg nå kjenner på.

Slik gjør du det – bytt forsikring på 1, 2, 3

  1. Logg inn på Min side hos nåværende forsikringsselskap og last ned dine forsikringsdokumenter.

  2. Last forsikringsdokumentene dine opp i Trygs nettløsning.
    Flytt forsikring

  3. Gled deg til å motta et godt tilbud fra Tryg. Godkjenn tilbudene og resten går av seg selv.

30 prosent rabatt på forsikring

Få god forsikring til god pris. Allerede fra første private skadeforsikring får du 30 prosent rabatt hos Tryg, og får deres fordelsprogram Tryg Pluss med:

  • Tryg Omsorg - ti timer gratis psykologhjelp
  • Tryg Bolighjelp
  • Tryg ID

30 prosent på private skadeforsikringer

Sjekk hvor mye du kan spare

Eksempel for medlem på 35 år med familie

*I eksempelet er forsikringssummen for medlemmet på hele 2 750 000 kroner, mens den for ordinær kunde bare er 2 000 000 kroner. Ordinær pris tar hensyn til adresse (her Oslo) samt andre risikoelementer som alarm og byggeår. Ellers er det like vilkår. Pris for ikke-medlem er beregnet med samlerabatt på 15 prosent. **Eksempel er medlem 35 år i Oslo. Pris ikke-medlem er med samlerabatt på 15 prosent. *** Eksempel er mann (35) med ektefelle (35) og dekning 20G på Liv- og Uføreforsikring (1 937 660,- kroner), bachelorutdanning, kontorarbeid og ikke-røykere.

Gå ikke glipp av dine medlemsfordeler

Sjekk dine samtykker

Publisert: Sist oppdatert: