Gå til innhold
2019

Forskningsgruppe ved ortopediingeniørutdanning nominert til ISPO Forchheimer Prize

Forskergruppen Kliniske intervensjoner og Medisinsk teknologi (KiM) ved Institutt for ergoterapi og ortopediingeniørutdanning, OsloMet, er nylig nominert til ISPO Forscheimer prisen, som deles ut ved den kommende ISPO World Congress i Japan, 4-8 oktober 2019.

Prisen deles ut til: “the most outstanding paper on objective clinical assessment, clinical evaluation or clinical measurement published in Prosthetics and Orthotics International during the (two) years prior to the congress”.  Forskningsgruppen er nominert for artikkelen:

“Carbohydrate and fat oxidation in persons with lower limb amputation during walking with different speeds”. Forfatterne i forskningsgruppen er Inger Marie Starholm og Terje Gjøvaag. Artikkelen er på en “short-list” av ti kandidater som er nominert til prisen.

Ortopedi folk.jpg
Terje Gjøvaag og Inger Marie Starholm

 

Publisert: Sist oppdatert: