Gå til innhold
På vei inn for å møte NITO-medlemmer i Hydro Karmøy, f.v. Helge Breistrand fra NITOs avdelingsstyre, kontorleder Iren Langhelle Nordhus og bedriftsgruppeleder Tor-Erik Richardsen.
På vei inn for å møte NITO-medlemmer i Hydro Karmøy, f.v. Helge Breistrand fra NITOs avdelingsstyre, kontorleder Iren Langhelle Nordhus og bedriftsgruppeleder Tor-Erik Richardsen.
2019

40 i 40: Vi møter medlemmene

Er det mulig å besøke 40 bedrifter på en uke? Jada, i uke 40 er det 40 bedriftsbesøk som gjelder for NITOs avdelinger på Vestlandet.

deepocean listefoto.jpg
Deler av NITOs bedriftsgruppe hos Deepocean i Haugesund.

- Vi ønsker å komme ut i bedriftene, se hva som skjer, høre med NITO-medlemmene hva de er opptatt av. Det er fint å kunne informere om hva som skjer i NITO, både lokalt og sentralt, sier regionsjef Stian Nyhus som er blant dem som farter land og strand rundt denne uka.

- Vi trenger å prioritere mer å komme ut i bedriftene, gjennom vårt konsept «40 i 40» får vi satt av en hel uke til kun å drive med bedriftsbesøk, sier han.

- Det er utrolig kjekt å komme ut og møte medlemmer. Da får vi ansikt til ansikt hørt hva som er utfordringer lokalt og vi får presentert medlemsfordeler de bør være klar over. Når arbeidsuka var over og vi fikk talt opp antall besøk, så var det faktisk hele 45 bedrifter som ble besøkt.

Konseptet har i år blitt adoptert til andre regioner og avdelinger i NITO, og skjer ikke nødvendigvis i uke 40 men utover høsten.

Løfter fram medlemsfordeler

fjord1 bedriftsgruppe 2019.jpg
Mannsterk gjeng hos Fjord1 i Florø, både medlemmer og potensielle medlemmer. F.v.: NITOs Stian Nyhus og Vidar Myre. Så fra Fjord1 Leif Hundeide, Geir Hillersøy, Martin Bokk, Per Lambrechts, Leiv Magne Berge og Sondre Austreim.

- Flere får gjennom dette blant annet øynene opp for tilbudet vi har om direktekontakt med våre jurister om det skulle være nødvendig, sier Nyhus.

- Mange blir også overrasket over tilbudet om legehjelp som er inkludert i medlemskapet. At du som NITO-medlem kan ringe lege 24 timer i døgnet uansett hvor du er i verden er jo superbra, det forenkler det å få resepter eller videre henvisning. Vi ønsker at alle NITO-medlemmer skal være klar over at de har denne medlemsfordelen sammen med mange andre.

image7dg.png
Deler av bedriftsgruppen hos Hydro Karmøy.

Vil verve flere medlemmer

- Vi motiverer selvsagt medlemmene til også å verve andre ingeniører og teknologer til å bli medlemmer, sier Nyhus.

Vil gi videre oppfølging – for eksempel på kurs og arrangementer

- At NITO har en slik bedriftsturnè og prioriterer å besøke medlemmene på denne måten synes jeg er veldig bra, sier Vidar Myre som er avdelingsstyremedlem i NITO Sogn og Fjordane.

imageoh3qc.png
På vei inn for å møte NITO-medlemmer i Flora kommune. NITOs regionsjef Stian Nyhus og avdelingsstyremedlem i NITO Sogn og Fjordane, Vidar Myre.

- Jeg er selv med på besøk i bedrifter som jeg har ansvar for. Det er bra å møte medlemmene slik, på deres arbeidsplass. Da får vi høre mer om lokale utfordringer og vi kan fortelle hvordan NITO kan bidra som en ekstra service i en travel hverdag, sier Myre.

- Om vi ikke kan svare der og da, sørger vi for at de får svar senere. Gjennomtilbakemeldingene kan vi tilpasse mer lokale tilbud. Vi kan følge opp med kurs og arrangementer som medlemmene ytrer ønske om.

Flora kommune bedriftsgruppe.JPG
NITOs Stian Nyhus møter bedriftsgruppen i Flora kommune.
Corvus Energy.JPG
Besøk hos Corvus Energy.
Fjell kommune.JPG
Besøk hos Fjell kommune.
Eigersund kommune bedriftsbesøk 2019.JPG
Hos Eigersund kommune.
vår energi stavanger.JPG
Vår energi i Stavanger.
Gaular kommune.JPG
Gaular kommune.

Se alle dine medlemsfordeler

Oversikt NITOs lokale avdelinger

Aktuelle saker om lønn og arbeidsliv


Alle aktuelle saker fra NITO
Publisert: Sist oppdatert: