Gå til innhold
2019

Brenner for NITO Studentene

Line Therese Hauglum (26) fra Bergen stiller til valg som organisatorisk nestleder. Hun har allerede lang fartstid i NITO Studentene, og ønsker nå å bidra til organisasjonen på et nasjonalt nivå.

Utdanning: Branningeniør ved Høgskulen på Vestlandet campus Haugesund, siste året. 

Line Therese Hauglum bor i Haugesund, som er det eneste stedet som tilbyr studieretningen hun tar, og snart er hun ferdig utdannet branningeniør.

Opptatt av sikkerhet 

– Det er ekstremt sammensatt, variert og spennende å studere til å bli branningeniør. Jeg er veldig opptatt av sikkerhet, og jeg håper jeg i løpet av karrieren får bidra til at samfunnet blir mer sikkert. Å studere brann favner mye mer enn det man skulle tro, sier Line Therese Hauglum. 

Hauglum er regionsansvarlig nå, har vært medlem i sentralstyret i et år. I tillegg har hun vært tillitsvalgt i NITO Studentene siden 2016. Nå vil hun utfordre seg selv ved å ta på seg et nytt verv.

– Jeg synes de politiske sakene NITO Studentene jobber for er viktige, særlig finansiering av ingeniørutdannelsene. Det er veldig morsomt og givende å være med i en engasjert gjeng som jobber for de samme målene, og ikke minst er det veldig sosialt, sier hun.

Publisert: Sist oppdatert: