Gå til innhold
Fra venstre: Paul Knutson (regionansvarlig), Silje Skyttern (organisatorisk nestleder), Ole Marius Svendsen (leder), William Bertin Skoglund (politisk nestleder), Andrea Lindgaard (regionansvarlig) og Aleksander Henriksen (regionansvarlig).
Fra venstre: Paul Knutson (regionansvarlig), Silje Skyttern (organisatorisk nestleder), Ole Marius Svendsen (leder), William Bertin Skoglund (politisk nestleder), Andrea Lindgaard (regionansvarlig) og Aleksander Henriksen (regionansvarlig).
2019

Nytt sentralstyre i NITO Studentene

Helgen 25.-28. april var delegater fra NITO Studentenes lokallag samlet til landsmøte, der blant annet nye styremedlemmer ble valgt.

Ole Marius Svendsen (28) fra Bodø ble valgt som leder for NITO Studentene. Svendsen tar en master i energi og miljø i bygg på OsloMet.

Som nyvlagt leder ønsker Svendsen å sette FNs bærekraftsmål på dagsorden.

- Som leder ønsker jeg å knytte FNs bærekraftsmål inn i vårt påvirkningsarbeid med å få økt finansiering av ingeniør- og teknologiutdanningene. Teknologi er det som vil gi rent vann og energi til alle og skape bærekraftige byer og samfunn. I tillegg sikre mindre ulikheter i samfunnet, sier Svendsen. 

- Dette er kun oppnåelig om Norge satser mer på våre utdanninger, som tross alt er problemløserne til verdens klimaproblemer, legger han til.

Det nye sentralstyret består av:

  • Ole Marius Svendsen (leder)
  • Silje Skyttern (organisatorisk nestleder)
  • William Bertin Skoglund (politisk nestleder)
  • Rebecca Marum (regionansvarlig)
  • Paul Knutson (regionansvarlig)
  • Andrea Lindgaard (regionansvarlig)
  • Aleksander Henriksen (regionansvarlig)
  • Line Therese Hauglum (regionansvarlig)

Det nye sentralstyret trer inn i rollene fra 1. juli. 

Landsmøtet er NITO Studentene øverste politiske organ. På landsmøtet behandles politiske programmer, budsjett/regnskap, politiske uttalelser, samt valg av sentralstyre og andre sentrale verv. Møtet består av delegater valgt på lokallagenes årsmøter, sentralstyret og valgkomite.

Publisert: Sist oppdatert: