Gå til innhold
Illustrasjonsfoto: NITO-medlem nummer 90 000
2019

NITO har rundet 90.000 medlemmer

NITO befester posisjonen som Norges største fagorganisasjon for ingeniører og teknologer. Rune Karlsen, Statens Vegvesen Troms, ble medlem nummer 90.000.

90000.jpg
Rune Karlsen, Statens Vegvesen Troms, ble medlem nummer 90.000, og dette ble markert med kake i Statens Vegvesens lokaler i Tromsø. 

- I en tid med synkende oppslutning om fagforeninger, er vi svært glade for denne veksten. Det er viktig at arbeidstakere slutter opp om fagorganisasjonene, både for egen trygghet i arbeidslivet og for å bevare demokratiet den norske arbeidslivemodellen bygger på. Et organisert arbeidsliv gagner både arbeidstakere, arbeidsgivere og samfunnet for øvrig, sier Trond Markussen, president i NITO.

Mange velger fortsatt å være «gratispassasjerer», og Markussen er bevisst på at organisasjonene må bli flinkere til å vise hvorfor det er viktig å være organisert. I tillegg til samfunnsoppdraget organisasjonene har, må medlemmene oppleve at medlemskapet har en verdi for dem.

Se video fra 90.000-feiring fra studentlaget på NBMU:

studentvideoballong.JPG

studenter ås 90000 feiring.JPG
KAKEFEST: NITO Studentene NMBU feierer at NITO har passert 90.000 medlemmer. Fra venstre, Torje Fostås, Tobias Horn Semb og Eivind Zahl. Foto: Ørjan Olsen Furnes.  

Se alle dine medlemsfordeler

Mange fordeler

NITO medlemmer har tilgang på juridisk bistand, et stort og bredt tilbud om kurs og kompetanseheving og ikke minst et nettverk av tillitsvalgte som er der for medlemmene både i lønnsforhandling og andre situasjoner på arbeidsplassen.

NITO-medlemmer har også svært gode medlemsfordeler på forsikring og banktjenester. 

- Vi jobber også hver dag for å synliggjøre deres betydning for samfunnet, både overfor sentrale myndigheter og politikere. Dette kan vi bli enda bedre på å fortelle ingeniører og teknologer som er uorganiserte, sier Markussen.

Er du riktig forsikret? Få en gjennomgang av dine forsikringer

Opplysningene du registrerer lagres og benyttes kun for at NITO eller Tryg Forsikring kan følge opp din henvendelse. Se NITOs personvernerklæring for mer informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger.

NITOs forsikringssenter

Forsikringssenter_smalt.jpg

Fordeler Nordea Premium

Benytt deg av medlemsfordelene på bank: 

Mer om Nordea Premium

Fordeler Nordea Premium Next

– banktilbud for deg som er 18-34 år og NITO-medlem

Mer om Nordea Premium Next

Bli kjent med dine bankfordeler i Nordea Premium

Jeg vil bli kontaktet av Nordea

Publisert: Sist oppdatert: