Gå til innhold
Logo "Hack for Nord-Norge"
2020

Bli med på hackathon: - Mer enn noen gang trenger verden vår kompetanse

- Du som ingeniør og teknolog spiller en stor rolle i å løse viktige samfunnsutfordringer. Bli med på Nord-Norges største idedugnad, "Hack for Nord-Norge", oppfordrer NITO-president Trond Markussen.

Sitter du på en god løsning som kan styrke Nord-Norge under koronakrisa og i framtida?

21.–23. oktober 2020 samles mennesker fra hele regionen til et digitalt hackathon, en innovasjonskonkurranse, der man sammen skal lage løsninger på kort tid.

Meld deg på Hack for Nord-Norge her

- Som landets største fagorganisasjon for ingeniører og teknologer vet vi at denne gruppa kan utgjøre en stor forskjell. Vi støtter derfor dette viktige arrangementet, sier Markussen (bildet).

Trond Markussen 3.jpg

- Et hackathon er en smart og gøyal måte å løse problemer på. Du sitter sammen med mange andre kreative smarte personer og utveksler ideer på kort tid. Ideene myldrer. Jeg skulle så gjerne ha vært med.  

NITO-presidenten påpeker at er det noe koronakrisen har vist oss, så er det at ingen kan løse utfordringene alene. Vi må samarbeide.

- Hack for Nord-Norge et viktig samarbeid. Vi trenger alle kloke hoder for å finne nye løsninger. Tenk hvor mye innovasjon som kan finne sted. Jeg håper at så mange som mulig blir med og deltar.

 Konkurransen finner sted online og det kreves ingen forhåndskunnskap eller erfaring for å melde seg på.

Kommende arrangementer i Nordland

Stormen Konserthus, Bodø, 21. november 2020

Kommende arrangementer i Troms

Kursliste Finnmark

Publisert: Sist oppdatert: