Anders Simensen og kona Gry Elisabeth har hatt NITO Tannhelseforsikring siden 2018. Gry Elisabeth er ikke NITO-medlem selv, men er medforsikret som familie.

Anders_tannbørste.jpegDe har allerede benyttet seg av forsikringen to ganger hver, og fikk et forsikringsoppgjør alle gangene.

- Vi er veldig fornøyde med forsikringen, og opplever kundeservicen hos Norsk Tannhelseforsikring som veldig god. De er alltid raske og behjelpelige med å svare på spørsmål, også med tanke på avklaringer i forbindelse med forsikringssaker, sier Simensen.

De fire kravene familien har fått dekket i forsikringsoppgjøret hittil er 20.000 kroner.

God medlemsfordel 

Simensen er utdannet dataingeniør og jobber i TietoEVRY. Han anbefaler stadig forsikringen til kolleger, familie og venner. Spesielt om du er NITO-medlem eller ønsker å bli det. 

- Jeg synes NITO Tannhelseforsikring er en god medlemsfordel. Jeg har allerede tipset min svoger som nylig ble NITO-medlem. Forsikringen er også blitt hyppig diskutert blant kolleger og venner.

Det er ikke uten grunn Simensen snakker varmt om forsikringen.

- Tannlegebesøkene oppleves mer trygt nå som jeg har NITO Tannhelseforsikring. Det gir min kone og meg en økonomisk trygghet og forutsigbarhet.

Få tannhelseforsikring til medlemspris

  • NITO Tannhelseforsikring sikrer deg, og eventuelt familien din, mot store og uforutsette tannlegeregninger. 
  • Forsikringen forutsetter regelmessig kontroll hos tannlege/tannpleier (denne kostnadene dekkes ikke av forsikringen)
  • Ved skade må det ikke ha gått mer enn 15 måneder siden siste kontroll hos tannlege/tannpleier.

Les mer og kjøp NITO Tannhelseforsikring

Se alle medlemsfordelene i NITO