Gå til innhold
Anders Simonsen mener NITO Tannhelseforsikring er en god medlemsfordel.
Anders Simonsen mener NITO Tannhelseforsikring er en god medlemsfordel.
2020

Storfornøyd med NITO Tannhelseforsikring

Dette er forsikringen som skal sikre deg for uforutsette tannlegeregninger. NITO-medlem Anders Simensen angrer ikke et sekund på at han tegnet NITO Tannhelseforsikring.

Anders Simensen og kona Gry Elisabeth har hatt NITO Tannhelseforsikring siden 2018. Gry Elisabeth er ikke NITO-medlem selv, men er medforsikret som familie.

Anders_tannbørste.jpegDe har allerede benyttet seg av forsikringen to ganger hver, og fikk et forsikringsoppgjør alle gangene.

- Vi er veldig fornøyde med forsikringen, og opplever kundeservicen hos Norsk Tannhelseforsikring som veldig god. De er alltid raske og behjelpelige med å svare på spørsmål, også med tanke på avklaringer i forbindelse med forsikringssaker, sier Simensen.

De fire kravene familien har fått dekket i forsikringsoppgjøret hittil er 20.000 kroner.

God medlemsfordel 

Simensen er utdannet dataingeniør og jobber i TietoEVRY. Han anbefaler stadig forsikringen til kolleger, familie og venner. Spesielt om du er NITO-medlem eller ønsker å bli det. 

- Jeg synes NITO Tannhelseforsikring er en god medlemsfordel. Jeg har allerede tipset min svoger som nylig ble NITO-medlem. Forsikringen er også blitt hyppig diskutert blant kolleger og venner.

Det er ikke uten grunn Simensen snakker varmt om forsikringen.

- Tannlegebesøkene oppleves mer trygt nå som jeg har NITO Tannhelseforsikring. Det gir min kone og meg en økonomisk trygghet og forutsigbarhet.

Les: Alle medlemsfordelene i NITO

Samarbeidsavtale

NITO har inngått avtale om en tannhelseforsikring med Norsk Tannhelseforsikring. Dette er en forsikring mot uforutsette tannlegeutgifter, slik at du slipper å bekymre deg.

  • Det utføres over 12 millioner tannbehandlinger hvert år
  • 140.000 nordmenn har ikke råd til tannbehandling
  • Etter bil, er tannlegen den største «uforutsette» utgiften i familieøkonomien

Les mer og kjøp NITO Tannhelseforsikring

Bør jeg forsikre tennene mine? 

Uforutsette besøk hos tannlegen kan være en kostbar affære. En tannhelseforsikring vil gjøre at slike tilfeller blir enklere å håndtere økonomisk. Akuttbehandling hos tannlege er dekket i hele Skandinavia. Som NITO-medlem kan medlemsfordelen om tannhelseforsikring også benyttes av din familie. 

  • Tannhelseforsikringen forutsetter at du regelmessig går til kontroll hos tannlege/ tannpleier (disse kostnadene dekkes ikke av forsikringen)
  • Ved skade må det ikke ha gått mer enn 15 måneder siden siste kontroll hos tannlege/ tannpleier
Publisert: Sist oppdatert: