IMG_8643-kopi.jpg- I oktober handlet det om å treffe medlemmer med det de søkte informasjon om. Mest digitalt, men også noen rom for spennende møter.

- Ikke bare ønsker vi å komme ut i bedriftene, se hva som skjer og høre med NITO-medlemmene hva de er opptatt av, men også svare ut alle diskusjonene og tilbakemeldingene på utfordringer vi fikk i forrige runde. Det er fint å kunne informere om hva som skjer i NITO, både lokalt og sentralt, sier bedriftsgrupperådgiver Lars-Petter Jevnaker, som er blant dem som "farter land og strand" rundt denne uka.

- Mange medlemmer opplever en ganske ulik hverdag i dag enn for ett år siden. Det er viktig for tillitsvalgte i NITO å ha en tett dialog slik at alle får den hjelpen de trenger når de trenger den.

- Ikke uventet diskuterte vi en hel del om regler og rettigheter omkring hjemmekontor denne høsten. Mange opplever arbeidslivet litt annerledes fra kontoret hjemme.

Konseptet 40 (42) i 40 (42) handler om å komme ut på arbeidsplassene og lytte. I år hadde vi også med oss NITOs rådgivere og advokater direkte på stream, som svarte ut mange av spørsmålene som ble stilt i forrige runde.

Løfter fram medlemsfordeler

Axxess, Alpa og AxPeak.jpg

- Flere får gjennom dette blant annet øynene opp for tilbudet vi har om direktekontakt med våre jurister om det skulle være nødvendig, sier Bjørn Wannebo, bedriftsgrupperådgiver NITO Midt.

- Mange blir også overrasket over tilbudet om legehjelp som er inkludert i medlemskapet. At du som NITO-medlem kan ringe lege 24 timer i døgnet uansett hvor du er i verden er jo superbra, det forenkler det å få resepter eller videre henvisning. 

God stemning hos Dupont Nutrition 40i40.png

Vil verve flere medlemmer

- Vi motiverer selvsagt medlemmene til også å verve andre ingeniører og teknologer til å bli medlemmer, sier bedriftsgrupperådgiver i Oslo og Akershus avdeling Stine Dale.

NITO går digitalt

- At NITO tilbyr mye godt innhold gjennom streamkanal på YouTube viser hvordan organisasjonen er omstillingsdyktig og relevant, mener avdelingsstyreleder Steven Feltham.

Bilde Fredrik IV.jpg

- Jeg har selv vært med på digitale besøk og har fulgt streamene sammen med medlemmene. Nyttig informasjon kommer enda nærmere, sier Feltham.

- Om du ikke får hele svaret der og da, har vi alltid dyktige rådgivere og advokater parat til å hjelpe.

Se alle dine medlemsfordeler

Oversikt NITOs lokale avdelinger

Sunnfjord og Kinn (2).jpg

40i40 Westcon 2.jpg