Gå til innhold
2020

Inngår samarbeid med OsloMet: Tilbyr prosjektledelse på masternivå

Bli en bedre prosjektleder. NITOs nye prosjektlederutdanning i samarbeid med OsloMet gir deg 10 + 10 studiepoeng.

Påmelding

- NITOs utdanningstilbud i prosjektledelse har vært populært i mange år. Nå løfter vi dette til et nytt nivå og tilbyr prosjektledelse på masternivå i samarbeid med OsloMet, sier seniorrådgiver Anne Dyve i NITOs kompetansesenter.

Utdanningen har to deler som hver gir ti studiepoeng: Prosjektledelse 1 (grunnleggende) og prosjektledelse 2 (videregående).

Kan inngå i Master of Management

- Modulene baseres på moderne prosjektledelse med vekt på agile samarbeidsformer og tverrfaglige prosjekter. Studiepoengene man oppnår kan inngå i en erfaringsbasert master i ledelse (Master of Management) ved OsloMet, forklarer Dyve.

Grunnleggende prosjektledelse med oppstart våren 2021 

Målgruppen er deg som er eller ønsker å bli prosjektleder, men er også aktuelt om du er involvert i prosjekter, om du er oppdragsgiver eller er leder.

Kurset gir deg solid kompetanse i planlegging, gjennomføring og realisering av prosjekter. Det setter deg i stand til å lede prosjekter eller inneha andre sentrale roller i et prosjekt. 

- Tradisjonelle tilnærminger med detaljerte planleggings- og styringssystemer er ikke tilstrekkelig for å kunne gjennomføre prosjekter på en egnet måte. Disse modulene gir deg innsikt i smidige og tilpassede tilnærminger for å sikre bedre måloppnåelse, sier Dyve. 

Anerkjent foreleser

Førstelektor i prosjektledelse ved Handelshøyskolen OsloMet, Torgeir Skyttermoen (bildet), er ansvarlig, og en sentral foreleser i studiet. 

Torgeir Skyttermoen portrett 2017.jpgHan har bred erfaring i formidling av prosjektledelse, organisering og organisasjonsendringer. Skyttermoen er også faglig leder ved School of Management ved OsloMet og har en bistilling i prosjektledelse ved Høgskolen i Innlandet.

Skyttermoen har gitt ut flere bøker innen dette feltet, som også er pensum på studiet.  

Verdiskapende prosjektledelse (2015) og Prosjektveilederen (2017) er skrevet sammen med Anne Live Vaagaasar fra BI og brukes i stor utstrekning ved universiteter og høgskoler.  

Nylig har han sammen med Vaagaasar og professor Stewart Clegg gitt ut en internasjonal lærebok; Project Management - A Value Creation Approach (2020). 

Påmelding og mer informasjon

Kurs i ledelse og prosjektledelse

Publisert: Sist oppdatert: