Gå til innhold
rabatt nettkurs
2020

NITO lanserer ny digital plattform for nettkurs i 2021

Bruk tiden til å styrke kompetanse. Hvilket nettkurs velger du?

NITO er i ferd med å flytte alle nettkursene over i en helt ny læringsplattform som kommer til å bli lansert i 2021.

Konferansenekt, hjemmekontor, avlyste kurs og reiser er en realitet for de fleste av oss i disse koronatider. NITO er blant dem som har avlyst alle fysiske kurs og arrangementer en tid framover.

Hvilket nettkurs velger du?

Konflikthåndtering og hersketeknikker gir konkrete verktøy for hvordan du kan avsløre, og sette en stopper for, hersketeknikker. Du lærer hvordan kommunikasjon og spilleregler har en avgjørende rolle for endring av kultur på arbeidsplassen. 

Les mer og meld deg på

Excel – avanserte funksjoner er utviklet av og for ingeniører og teknologer. Her tar du steget videre fra grunnleggende funksjoner, over i mer avansert bruk. Du får også en introduksjon til makroer og pivottabeller. Nettkurset gir et godt grunnlag for hvordan du kan effektivisere din hverdag. Underveis får du eksempler på hvordan du kan bruke det du lærer.

Les mer og meld deg på

Introduksjon til Teams gir en kort innføring i de viktigste og mest brukte funksjonene i Teams. Nettkurset passer for deg som trenger en grunnleggende innføring i Teams eller som vil effektivisere din bruk, enten du er fersk eller selvlært. 

Les mer og meld deg på

Skriv konsist og nå ut med budskapet hjelper deg hvis du synes det kan være utfordrende å formulere et konsist og tydelig budskap. Det finnes mange nyttige tips du kan bruke som gjør dine tekster lettere å lese og øker sannsynligheten for at du får gjennomslag.

Skriv konsist og nå ut med budskapet

 

Hev kompetansen når du selv ønsker det

- Vi lærer hele livet, men det er ikke alltid tiden strekker til for å oppdatere seg faglig eller personlig. Arbeidsgiver kan tilrettelegge for læring og erfaringsutveksling, men man har selv også et ansvar for å holde seg oppdatert og videreutvikle seg, sier Charles Skipperstøen, leder av NITOs kompetansesenter.

- Hvorfor ikke sette seg et mål nå om å gjøre noe du har hatt lyst til lenge. Velg deg et nettkurs du har interesse for og start allerede i dag, oppfordrer han.

Nettkurs har både praktiske og pedagogiske fordeler

  • Gjennomføringen kan skje når som helst og hvor som helst.
  • Du går fram i et tempo som passer din måte å lære på.

Søk om støtte til kurs

Mange arbeidsgivere dekker kostnaden for NITOs kurs. Det kan derfor være lurt å høre med lederen din om støtte til dette.

Er du arbeidsledig kan du søke om støtte til kompetansehevende kurs fra NITO.

Noen av våre nettkurs

Publisert: Sist oppdatert: