Gå til innhold
rabatt nettku
2020

Er arrangementet du skulle delta på avlyst på grunn av korona? Det er tid for nettkurs.

Vi gir våre medlemmer 50 prosent rabatt på utvalgte nettkurs. Gjør det beste ut av situasjonen som nå preger oss. Bruk tiden til å styrke kompetanse. Hvilket nettkurs velger du?

Konferansenekt, hjemmekontor, avlyste kurs og reiser er en realitet for de fleste av oss i disse koronatider. NITO er blant dem som har avlyst alle fysiske kurs og arrangementer en tid framover, men for å gi flest mulig av våre medlemmer en mulighet til likevel heve sin kompetanse tilbyr vi utvalgte nettkurs til 50 prosent rabatt i perioden 01.04 - 31.05.

Nettkurs

- Vi lærer hele livet, men det er ikke alltid tiden strekker til fo
r å oppdatere seg faglig eller personlig. Arbeidsgiver kan tilrettelegge for læring og erfaringsutveksling, men man har selv også et ansvar for å holde seg oppdatert og videreutvikle seg, sier Charles Skipperstøen, leder av NITOs kompetansesenter.

- Hvorfor ikke sette seg et mål nå om å gjøre noe du har hatt lyst til lenge. Velg deg et nettkurs du har interesse for og start allerede i dag, oppfordrer han.

Nettkurs har både praktiske og pedagogiske fordeler

  • Gjennomføringen kan skje når som helst og hvor som helst.
  • Du går fram i et tempo som passer din måte å lære på.

Få nyttige råd i å håndtere konflikter

Skipperstøen trekker fram kurset Konflikthåndtering og hersketeknikker som en sikker vinner blant NITOs mange nettkurs.

- Du vet sikkert hvor lett en konfliktsituasjon kan oppstå. På nettkurset får du gode eksempler og øvingsoppgaver, og lærer hvordan du kan involvere partene på en måte som gjør at alle kommer så godt som mulig ut av konflikter.

- Etter gjennomført kurs vil du kunne avsløre brukeren av hersketeknikker, hvordan sette en stopper for bruken og hvordan kommunikasjon og spilleregler kan forandre kulturen på arbeidsplassen, klubben, eller til og med hjemme hos deg selv.

Få støtte fra din arbeidsgiver

Skipperstøen oppfordrer arbeidstakere til å snakke med sjefen om kompetanseheving. - Kanskje er tiden for å ta et nettkurs riktig akkurat nå. Mange arbeidsgivere dekker kostnaden for NITOs kurs. Det er selvfølgelig også en mulighet å ta slike nettkurs på egen regning etter arbeidstid, sier Skipperstøen. 

- Ikke nøl med å ta kontakt med oss i NITO om du har spørsmål om våre fagkurs. Vi ønsker å tilrettelegge og utvikle våre kurs etter ingeniørenes behov. Vi håper du finner ett eller flere kurs som passer for deg. Hvilket kurs velger du?

Koronaviruset og din økonomi: Nordea senker renten og gir avdragsfrihet

20. mars: NITOs stream om koronaviruset og arbeidsforholdet ditt 

stream korona breddebilde.jpg

20. mars hadde NITO livestream der vår advokat Anne-Lise Mala Fredriksen svarte på spørsmål fra seerne.

Se opptak av stream

Aktuelle saker om koronasituasjonen


Alle aktuelle saker fra NITO
Publisert: Sist oppdatert: