Gå til innhold
2020

Satser på forkurs for ingeniører

Linda Morseth er klar for å bli regionsansvarlig i NITO Studentene. Hun vil jobbe for å øke kvaliteten og minske frafall på ingeniørstudiene.

Forside.jpeg
Linda Morseth stiller til valg som regionsansvarlig i NITO Studentene.

Utdanning: Forkurs ingeniørutdanning på USN Kongsberg. Fra høsten 2020: Elektronikk og kybernetikk på USN Kongsberg.

Verv: Regionsansvarlig.

Kvalitet i utdanning

Linda Morseth er lokallagsleder for NITO Studentene USN Kongsberg. Hennes hjertesaker er å endre finansieringssystemet for høyre utdanning og minske frafallet av ingeniørstudenter som tar forkurs.

-  Det er et stort frafall av studenter som tar forkurs, og det vil jeg jobbe for å endre. Vi mister mange potensielle ingeniører i framtida. Jeg ønsker å heve kvaliteten på kursene, slik at flere velger å fullføre. Det faglige innholdet på forkursene må også bli mer skreddersydd, sier Morseth. 

- NITO er en trygghet

Ifølge Morseth skal NITO Studentene være en trygghet i studenthverdagen.

- NITO Studentene skal være en organisasjon der man kan utvide sin sosiale arena gjennom hyggelige og faglige arrangementer. Jeg ønsker å bistå lokallagene og sørge for å opprettholde kontakten på tvers.

- I tillegg vil jeg sørge for at lokallagslederne føler seg trygge i rollen, slik at de kan ivareta medlemmer og potensielle nye medlemmer på best mulig måte. Samarbeid på tvers er nøkkelen til suksess. 

Andre aktuelle saker for studenter

Publisert: Sist oppdatert: