Gå til innhold
Fredag 24. og lørdag 25. april arrangerte NITO Studentene digitalt landsmøte. Nytt sentralstyre ble valgt med Silje Skyttern som leder.  Silje Skyttern går femte året sivilingeniør energi og miljø ved NTNU Trondheim. Til sommeren uteksamineres hun og er klar for å ta over som leder i NITO Studentene. - Jeg gleder meg til å samle det nye sentralstyret og komme i gang med arbeidet i sommer. Jeg tror det blir spennende og givende å jobbe med politikk og organisasjon på fulltid, sier Skyttern.  - Går utover kvaliteten Ifølge Skyttern går dagens underfinansiering av ingeniørstudiene utover kvaliteten og har konsekvenser for kompetansen, læringsmiljøet og trivselen til studentene. - Vi vet at dyktige ingeniører og teknologer er essensielle i utviklingen av et mer bærekraftig samfunn. Dersom Norge skal overholde sine forpliktelser ovenfor FNs bærekraftsmål, har vi ikke råd til å fortsette å underfinansiere disse utdanningene. - Selv om vi er inne i en spesiell periode akkurat nå, så håper jeg at vi kan tilrettelegge for å fortsette den positive utviklingen vi har hatt det siste året med vekst i medlemstall, tillitsvalgte og lokallag.  Setter pris på frivillig arbeid - Det er et viktig prinsipp for meg at det skal være gøy og givende å være tillitsvalgt. Det tror jeg vi oppnår ved å skape rom for å tilegne seg nye ferdigheter, erfaringer og ikke minst bekjentskaper og venner. De nyvalgte sentralstyremedlemmene er: Silje Skyttern, leder Line Therese Haglum, organisatorisk nestleder  Snorre Opsal Grytli, politisk nestleder Malene Camilla Svensli, regionsansvarlig Andre Bocklie, regionsansvarlig Hildegunn Hana, regionsansvarlig Linda Marie Morseth, regionsansvarlig Kristin Victoria Kristiansen, regionsansvarlig NITO Studentene er Norges største organisasjon for ingeniør- og teknologistudenter med over 13.000 medlemmer.
Sile Skyttern er klar for å bli leder i NITO Studentene i sommer.
2020

Silje Skyttern er valgt som ny leder i NITO Studentene

- Jeg er veldig takknemlig for å ha fått tilliten til å lede Norges største organisasjon for ingeniør- og teknologistudenter, sier Silje Skyttern.

Fredag 24. og lørdag 25. april arrangerte NITO Studentene digitalt landsmøte. Nytt sentralstyre ble valgt med Silje Skyttern som leder. 

Silje Skyttern går femte året sivilingeniør i energi og miljø på NTNU Trondheim. Til sommeren uteksamineres hun og er klar for å ta over som leder i NITO Studentene.

- Jeg gleder meg til å samle det nye sentralstyret og komme i gang med arbeidet. Jeg tror det blir spennende og givende å jobbe med politikk og organisasjon på fulltid, sier Skyttern. 

- Går utover kvaliteten

Ifølge Skyttern går dagens underfinansiering av ingeniørstudiene utover kvaliteten og har konsekvenser for kompetansen, læringsmiljøet og trivselen til studentene.

- Vi vet at dyktige ingeniører og teknologer er essensielle i utviklingen av et mer bærekraftig samfunn. Dersom Norge skal overholde sine forpliktelser knyttet til FNs bærekraftsmål, har vi ikke råd til å fortsette å underfinansiere disse utdanningene.

Setter pris på frivillig arbeid

- Det er et viktig prinsipp for meg at det skal være gøy og givende å være tillitsvalgt. Det tror jeg vi oppnår ved å skape rom for å tilegne seg nye ferdigheter, erfaringer og ikke minst bekjentskaper og venner.

- Selv om vi er inne i en spesiell periode akkurat nå, så håper jeg at vi kan tilrettelegge for å fortsette den positive utviklingen vi har hatt det siste året med vekst i medlemstall, tillitsvalgte og lokallag. 

De nyvalgte sentralstyremedlemmene er:

 • Silje Skyttern, leder
 • Line Therese Haglum, organisatorisk nestleder 
 • Snorre Opsal Grytli, politisk nestleder
 • Malene Camilla Svensli, regionsansvarlig
 • Andre Bocklie, regionsansvarlig
 • Hildegunn Hana, regionsansvarlig
 • Linda Marie Morseth, regionsansvarlig
 • Kristin Victoria Kristiansen, regionsansvarlig

NITO Studentene er Norges største organisasjon for ingeniør- og teknologistudenter med over 13.000 medlemmer.

Aktuelle saker om utdanning og karriere


Alle aktuelle saker fra NITO
Publisert: Sist oppdatert: