Gå til innhold
Silje Skyttern stiller til valg for å bli leder i NITO Studentene.
Silje Skyttern stiller til valg for å bli leder i NITO Studentene.
2020

Vil jobbe for økt finansiering av ingeniørstudiene

Silje Skyttern fra Drøbak har vært NITO-medlem siden hun begynte å studere, tillitsvalgt siden 2017 og organisatorisk nestleder det siste året. Hun er nå klar for ledervervet i NITO Studentene.

Utdanning: Sivilingeniør energi og miljø på NTNU, femte året.
Verv: Leder NITO Studentene.

Engasjert 

Silje Skyttern har lang fartstid i NITO Studentene. Som leder i NITO Studentene ønsker Skyttern å fortsette det politiske og organisatoriske arbeidet.

- Jeg ønsker at NITO Studentene skal utvikle seg organisatorisk, slik at vi kan være mer tilstede for alle medlemmene våre. For å klare dette, er det avgjørende at vi tar vare på de som velger å engasjere seg i organisasjonen, sier Skyttern.

Viktig med høy kvalitet

Skyttern ønsker å prioritere arbeidet for en økt finansiering av ingeniørutdanningene.

- Dersom vi skal klare å omstille oss, er vi avhengige av dyktige ingeniører og teknologer som har fått en utdanning av høy kvalitet. Studentene må også ha god tilgang til praksis og veiledning gjennom hele studieløpet.

- Det er veldig viktig for meg at det å være tillitsvalgt i NITO Studentene forbindes med noe som er gøy, lærerikt og givende.

Hva kan du bidra med som leder?

- Jeg har lyst til at flere skal få den samme gode opplevelsen av å være tillitsvalgt som jeg har hatt. Jeg håper å kunne bidra til at NITO Studentene skal fortsette å være en inkluderende organisasjon, der man får muligheten til å opparbeide seg erfaringer, vennskap og nettverk man ellers kanskje ikke ville fått gjennom studiet. 

-  I tillegg så håper jeg å kunne bidra med et stort engasjement for at vi skal lykkes sammen som organisasjon.

Andre aktuelle saker for studenter

Publisert: Sist oppdatert: