Gå til innhold
Ingeniører rundt et bord som ser på en vindmølle.
2020

Webinar: Hva skal til? Fra ord til handling i det grønne skiftet

Nå kan du som NITO-medlem møte flere stjerneprofiler innen forskning, industri og politikken. Følg paneldebatt om lavkarbonøkonomi 24. juni.

Det grønne skiftet krever samarbeid på tvers av sektorer og en tverrfaglig dialog for å sikre at alle blir med på overgangen til en lavkarbonøkonomi. Men hvordan får man det til, og hvordan går vi fra ord til handling?

Dette er noen av flere temaer når Association of Nordic Engeneers (ANE) inviterer til paneldebatt 24. juni med professor og ingeniør Brian Vad Mathiesen ved Aalborg Universitet, Jan Christian Vestre, daglig leder i familiebedriften Vestre, speisalist innen bærekraftig næring, Jyri Arponenn fra det finske innovasjonsfondet og Malin Ripa, avdelingsleder for bærekraft i Axel Johnson International.

Meld deg på webinaret her (innen 21. juni)

- Vi har alle, både politikere og privatpersoner, arbeidsgivere og arbeidstakere, et ansvar overfor miljøet. Derfor mener vi det er svært viktig at samfunnet jobber sammen for å sette opp tempoet i omstillingen til et lavutslippssamfunn, sier NITO-president Trond Markussen.

- Norge har teknologien, vi har kunnskapen, tradisjonen og kompetanse som skal til for å utviklet et grønt skifte. Jeg oppforderer alle som kan sette av to timer til å følge webinaret. Både for å lære mer om det grønne skiftet og få muligheten til å spørre ekspertene direkte, sier han.

I invitasjonen til webinaret heter det at paneldebatten skal gi et rammeverk for dialog for å styrke forståelsen for konsekvensene og mulighetene av det grønne skiftet.

Invitation - how to win the green transition

Background note, green transition

Expert biographies

Aktuelle saker fra NITO


Se alle aktuelle saker fra NITO
Publisert: Sist oppdatert: