Gå til innhold
Ferie
2020

Hva med et nettkurs, i en sommer utenom det vanlige?

Begreper som reiserestriksjoner, sosial distansering og permittering er blitt en del av dagligtalen, og hverdagen har blitt uforutsigbar for de fleste av oss. Sommeren blir kanskje mindre begivenhetsrik enn du hadde håpet på, men kanskje er dette en god anledning til å ta nettkurs?

Vi lever i en tid der kompetanse blir stadig fortere utdatert, og dette er kanskje særlig gjeldende for ingeniører og teknologer. I utgangspunktet ser du nok for deg at kompetanseutvikling vil gå på bekostning av late sommerdager, men våre nettkurs kan gjennomføres hvor som helst, når som helst, og i et tempo som passer deg. I tillegg har du mulighet til å repetere de delene du ønsker, så mange ganger du vil.

Nettkurs for deg som er ingeniør og teknolog

Excel 2016, funksjoner og makroer er utviklet for å lette din arbeidshverdag. Du blir kjent med, og får øve på, avanserte funksjoner og makroer i Microsoft Excel 2016.

Konflikthåndtering og hersketeknikker gir konkrete verktøy for hvordan du kan avsløre, og sette en stopper for, hersketeknikker. Du lærer hvordan kommunikasjon og spilleregler har en avgjørende rolle for endring av kultur på arbeidsplassen. 

Oljehydraulikk gir en grundig gjennomgang av oljehydraulikk og gjør deg kjent med blant annet viskositet, pumper, akkumulatorer, ventiler, vesker og ulike komponenter. 

Noen av våre nettkurs

Få støtte fra din arbeidsgiver

Kompetanseutvikling er et felles ansvar mellom deg og din arbeidsgiver. De fleste arbeidsgivere dekker kostnaden for NITOs kurs. Det kan derfor være lurt å høre med sjefen om støtte til kompetanseutvikling. Er du arbeidsledig kan du søke om støtte til kompetansehevende kurs fra NITO.

Publisert: Sist oppdatert: