Gå til innhold
Bli med Jenter og teknologi til Svalbard.
Bli med Jenter og teknologi til Svalbard.
2020

Vinn drømmereise til Svalbard

Tar du en utdanning innen teknologi og vil inspirere andre jenter til å gjøre det samme? Meld deg på konkurransen og få sjansen til å møte inspirerende teknologer og ingeniører på Svalbard.

I årets Jenter og teknologi-konkurranse kan du vinne tur til fantastiske Svalbard. Her kan du lære om hvordan klimaendringene påvirker Svalbard, høre hvordan Kongsberg Satellite Services jobber med satellittkommunikasjon, rakettoppskytninger, analyser av satellittbilder og mye mer.

Les mer om vilkårene og meld deg på konkurransen

- Jenter og teknologi er et samarbeid mellom NITO, NHO og Nasjonalt Senter for Realfagsrekruttering (NSR). Målet er å inspirere enda flere jenter til å velge teknologi- og realfag, sier NITO-president Trond Markussen.

Årets utfordring

Sirkulær økonomi, ny teknologi og fornybar energi er alle sentrale begreper når bærekraft og framtidas utfordringer diskuteres. Vi vil gjerne se bidrag som er nytenkende og kreative, og/eller industrielle og verdiskapende. Vår utfordring til deg er:

  • Hvilken teknologi vil du satse på for å gjøre samfunnet mer bærekraftig?

Les: Sammen for å rekruttere flere jenter

Andre aktuelle saker for studenter

Publisert: Sist oppdatert: