Alt er mulig, sier Dag Otto Lauritzen, og da oktober startet levde vi etter hans ord og besøkte hele 200 bedrifter. Lauritzen kunne du også møte i en av streamene som NITO arrangerte i forbindelse med bedriftsbesøkene i oktober.

Skjermbilde 2021-11-09 kl. 10.44.30.png

Bedriftsgruppene er ryggraden i NITO

I NITO setter vi fokus på alt det gode arbeidet i bedriftsgruppene på arbeidsplassen. Med en lokal forhandlingsmodell er det viktig at tillitsvalgte er oppdaterte og i god stand til å ivareta sine kollegaer både i lønnsforhandlinger, men også alt det andre en tillitsvalgt kommer borti gjennom året.

Nederst i saken kan du se et knippe bilder fra årets besøk.

- Å treffe medlemmer er det beste jeg vet med jobben min. I oktober gjennomførte vi ekstra mange bedriftsgrupper og jeg er veldig glad for at jeg fikk delta på flere av besøkene, sier Markussen (bildet).

Oktoberkampanjen Trond Markussen.jpg

NITO er representert på hundrevis av teknologiarbeidsplasser og gjennom alle våre lokalkontor er NITO aldri langt unna.

- Å møte våre medlemmer fysisk, eller digitalt, for å diskutere utfordringer og muligheter er utrolig viktig. På denne måten får vi høre med hva de er opptatt av, og kunne informere om hva som skjer i NITO, både lokalt og sentralt.

Fikk du ikke besøk i oktober, så har vi flere tillitsvalgte og ansatte i NITO som kommer ut ved behov gjennom hele året.

- Det er viktig å engasjere kollegaer. Sammen får vi bedre arbeidsvilkår og bedre lønn. Sammen er NITO alltid en positiv og engasjert bidragsyter på arbeidsplassen, avslutter Markussen.

Lyst å opprette bedriftsgruppe, eller har spørsmål om tillitsvalgt og bedriftsgrupper? Kontakt en av disse:

Disse er NITOs bedriftsgrupperådgivere
Baker Hughes bedriftsbesøk 041021 Tormod Olsen og Eirik Ovesen og EKV.jpg
Fra venstre: Eirik Ovesen, Tormod Olsen, Siri Sægrov Eiane og Elisabet Kvinnesland (fra NITO) i front hos Baker Hughes i Stavanger.
Grimstad kommune 1.jpg
Grimstad kommune.
Førde sjukehus copy.jpg
Førde sjukehus.
Nymo 1.jpg
Bedriftsgruppeleder Torfinn Kvalsvik i Nymo As i Grimstad og Gerd Langmyr fra NITO.
 
Sweco bedriftsgruppeteams 0710.JPG
Sweco på Teams.
DaIV.jpg
Driftsassistansen i Viken IKS, Jan Fredrik Arnesen.