Gå til innhold
Ferie
Illustrasjonsfoto: Getty images
2021

Hva med et nettkurs i sommer?

Det går mot lysere tider og vi håper på en normalisert arbeidshverdag. Kanskje har du litt ekstra tid i sommer? Hva med å benytte anledningen til å ta et nettkurs, som kan gjennomføres når som helst, hvor som helst?

Vi lever i en tid der kompetanse blir stadig fortere utdatert, og dette er kanskje særlig gjeldende for ingeniører og teknologer. Du ser nok for deg at kompetanseutvikling vil gå på bekostning av late sommerdager, men våre nettkurs kan gjennomføres hvor som helst, når som helst, og i et tempo som passer deg. I tillegg har du mulighet til å repetere de delene du ønsker, så mange ganger du vil.

Nettkurs for deg som er ingeniør og teknolog

Eller hva med et av disse andre nettkursene? Hvilket kurs velger du?

Nettkurs

Få støtte fra din arbeidsgiver

Kompetanseutvikling er et felles ansvar mellom deg og din arbeidsgiver. De fleste arbeidsgivere dekker kostnaden for NITOs kurs. Det kan derfor være lurt å høre med lederen din om støtte til kompetanseutvikling.

Er du arbeidsledig kan du søke om støtte til kompetansehevende kurs fra NITO.

Publisert: Sist oppdatert: