- Under Arendalsuka går politikere og lederne for de største organisasjonene i landet rundt i gatene. De er tilgjengelige for vanlige folk og gir deg mulighet til å føle ekte politisk puls på kroppen. Det er denne muligheten som gjør at mange vender tilbake, år etter år, sier Trond Markussen (bildet), president i NITO.

NITO-president-Trond-Markussen-NT-03381.JPG

- Vi håper og tror at åpningen av samfunnet går etter planen slik at vi igjen kan delta på spennende arrangementer og møte politikere, medlemmer og folk fra andre organisasjoner, sier han. 

NITOs program

På mandag vil Eirik Bergesens snakke om det politiske Norge i starten av valgkampen. Bergesen er politisk kommentator, programleder og tidligere diplomat.

Arendalsuka: Rikets tilstand sett med Eirik Bergesens skråblikk

På tirsdag inviterer NITO, Finansforbundet og Negotia til debatt om inntoget av kunstig intelligens på arbeidsplassen.

Arendalsuka: Kunstig intelligens på arbeidsplassen

På onsdag blir det debatt om den norske modellen som møter det nye arbeidslivet. Deltakere i debatten: Sosiolog Harald Eia, NITO-president Trond Markussen og Finansforbundets leder Vigdis Mathisen.

Arendalsuka: Den norske modellen møter det nye arbeidslivet – hør Harald Eia forklare

Unik mulighet

Det er viktig at folk flest støtter opp om det politiske arrangementet. Markussen oppfordrer spesielt Arendalittene og resten av Sørlandets befolkning, som er så heldige å ha Arendalsuka i sitt nærområde, til å ta turen.

Folk flest drar til sørlandsbyen for å få med seg en og annen politisk debatt, et temamøte eller bare rusle i gatene der det er liv og røre.