Gå til innhold
2021

Bli med på diskusjonen om hva vi skal leve av i framtida

Gjennom året har NITO arrangert dialogmøter med medlemmene under overskriften «Hva med meg i det grønne skiftet?». Formålet er å diskutere konsekvenser av og løsninger på omstillingen vi har foran oss.

Fredag 3. september gjennomføres det tredje møtet. Tema er hvordan vi skal få ned utslippene og samtidig ta vare på arbeidsplassene.

Meld deg på

Birkeland-Jorunn-NT-00062 (1).JPGLeder av NITOs fagutvalg for petroleum Jorunn Birkeland (bildet) håper mange benytter anledningen til å delta på denne møteplassen.

- På dialogmøtene kan vi møtes, legge dilemmaene på bordet og få belyst dem fra ulike synspunkt. Det har vært spennende og lærerike innlegg på de forrige dialogmøtene, og veldig gode innspill fra medlemmene som har deltatt, sier hun.

Brennhett tema

- Jeg ser fram til dialogmøtet 3. september. Da er hovedtemaet kompetanse og sikring av arbeidsplasser framover. Dette er jo et brennhett tema! Uansett hva vi mener om klima og olje, om vi støtter videreutvikling eller letestans så blir det store endringer i industri og samfunn som vi alle må forholde oss til.

Karl Eirik Schøtt-Pedersen (bildet under), tidligere minister og direktør for Norsk olje og gass, nå konsulent i analysebyrået Menon, er moderator på møtene. Han skryter av initiativet.

Karl Eirik Schjøtt Pedersen foto Norsk olje og gass Kilian Munch.JPG

- NITOs medlemmer sitter på en enorm kompetanse. Samtidig har de erfaringer fra ulike sektorer. Både for samfunnet og for NITO som organisasjon, er det viktig at disse ulike erfaringene utfyller og utfordrer hverandre for å utvikle framtidas løsninger. Slik kan også ulike medlemsgrupper i NITO forstå hverandre bedre. Det er det disse møtene bidrar til.

Publisert: Sist oppdatert: