Dag Otto Lautitzen web foto Dag Otto Lauritzen.JPG
Møt Dag Otto Lauritzen i en av streamene som NITO arrangerer i forbindelse med oktoberkampanjen. Se oversikt over streamene nederst i saken.

Samtidig som vi er ute og møter dere der dere er, har vi en rekke streamsendinger om viktige tema for deg. Disse kan du følge før, under eller etter at vi har vært hos deg. Får du ikke besøk av oss denne gangen kan du jo samle noen kolleger og se dem sammen der du jobber.

I streamene tar vi for oss lønnsforhandlinger, overtidsbetaling, reisetid og arbeidstid med mer.

Til slutt får du møte tidligere proffsyklist og lagfører i tv-programmet Kompani Lauritzen, Dag Otto Lauritzen. Bli motivert – han vil gi deg drahjelp til å gjennomføre et krevende prosjekt eller takle andre utfordringer på jobben, fritiden eller i privatlivet. Overskriften hans er: Alt er mulig!  

Presidenten gleder seg

- Å treffe medlemmer er det beste jeg vet med jobben min. Nå i oktober er det ekstra mange bedriftsgrupper som skal besøkes og jeg gleder meg veldig til å være med på flere av besøkene. Det sier NITO-president Trond Markussen (bildet under).

- Å treffe medlemmer er det beste jeg vet med jobben min.

- Det er gjenåpning av Norge, og fysiske bedriftsbesøk lar seg gjennomføre. Jeg ser fram til å høre mer om hva som rører seg, sier Markussen. 

Trond Markussen ute grønn.JPG

- NITO er jo representert på haugevis av teknologiarbeidsplasser og gjennom alle våre lokalkontor er NITO aldri langt unna. Nå er det team av tillitsvalgte og ansatte i NITO som er ute på en ekstra besøksrunde. Vi vil lytte og lære mer av medlemmene og forstå mer av hva vi som organisasjon kan bistå med. Vi vil presentere flere av medlemsfordelene du har. Ikke-medlemmer er også velkommen på disse møtene.

Bedriftene har hatt mulighet til å bestille et slikt besøk. Sjekk oppslag i din virksomhet eller hør med din tillitsvalgte om når et slikt bedriftsbesøk skal skje.