Polyteknisk Forening (PF) er et ideelt, kunnskapsbasert medlemsnettverk etablert for å fremme bærekraftig teknologi- og samfunnsutvikling. PF, som har 2 000 private, bedrifts- og organisasjonsmedlemmer, arrangerer debattmøter og temamøter om teknologi, samfunn og næringsliv.

De sender ut regelmessige nyhetsbrev og produserer podkaster. Til sammen er det rundt 100 aktiviteter i året. 

Våre medlemmer i Oslo og Akershus kan delta på fysiske arrangementer. Øvrige NITO-medlemmer er velkomne til å ta del i det digitale tilbudet.  

- Dette er et spennende tilbud for NITOs medlemmer i Oslo Akershus. Spennende debatter og innsiktsfulle møter. Læring og engasjement lett tilgjengelig. Jeg håper at så mange som mulig av våre medlemmer benytter seg av tilbudet, Steven Feltham, avdelingsleder i NITO Oslo Akershus. 

Tilbud til studenter 

Nå etablere PF også et samarbeid med NITO Studentene. Leder Linn Robin Andersen skal lede Nettverk Next, som blir et nytt forum i PF for studenter og unge mellom 18 og 30 år fra ledende teknologiorganisasjoner i Norge. Nettverket skal fremme unges interesser, dele kunnskap og formidle ulike problemstillinger.  

- Vi håper å holde arrangementer i PF og i samarbeid med andre kunnskapsnettverk. Vi vil også etablere en egen podcastserie hvor ulike gjester inviteres til debatt. Det første arrangementet vårt skal bli om kryptokunst 1. mars, sier Andersen. 

Sørlie er enig. - Jeg er kjempeglad for at vi har fått til denne satsingen på studentene. De unge vil bli avgjørende i å løse klimakrisen, få slutt på pandemien og alle de andre store utfordringene Norge og verden står overfor. Da trenger de kunnskap og nettverk. Jeg håper alle våre unge medlemmer vil benytte seg av dette tilbudet. 

- Det er gøy å se PF Next under ledelse av NITOs studentleder ta opp tradisjonen med å forme teknologi- og samfunnsutviklingen med bærekraftige løsninger. Vi trenger engasjerte dyktige ingeniører som viderefører den norske modellen med samarbeid på tvers i arbeidslivet. Og så er det jo mange hyggelige folk da, vi gleder oss til å se mange NITOere her fysisk og digitalt, sier Mette Vågnes Eriksen, generalsekretær i Polyteknisk Forening.  

Slik bruker du tilbudet

Det er enkelt for deg som NITO-medlem å få med deg det som skjer i Polyteknisk Forening. Registrer deg her: www.polyteknisk.no/bli-medlem, så kan du melde deg på alle digitale arrangementene.

Programmet til Polyteknisk Forening

Polyteknisk Forenings podcaster 

Videoer fra tidligere arrangementer