Hva er bærekraft? Hvordan kan vi løse klimakrisen? Bærekraft og klimakrise kan være svevende og vanskelig å sette ord på for mange, selv om man hører om det i media, på jobb og andre steder.

Fortvil ikke! Bli med på en foredragsserie som tar deg gjennom de grunnleggende temaene innenfor bærekraft og innovasjon. Få innsikt i hvilke verktøy du kan bruke på arbeidsplassen eller i hverdagen for å gjøre en forskjell.

Meld deg på:

- Ingeniørene er framtida

Kursansvarlig for foredragene, Didrik Strøhm, forteller at dette er en unik mulighet for å lære mer og få innsikt i viktige temaer.

- Ingeniører og teknologer er med i utviklingen nye produkter, tjenester og teknologiske løsninger. Nå kan du være med på å gjøre en viktig forskjell. Øk kunnskapen og meld deg på ett eller flere foredrag, sier Strøhm.