- Under Arendalsuka går politikere og ledere for de største organisasjonene i landet rundt i gatene. De er tilgjengelige for vanlige folk og gir deg mulighet til å føle ekte politisk puls på kroppen. Det er denne muligheten som gjør at mange vender tilbake, år etter år, sier NITO-president Trond Markussen.

Viktig møteplass

NITO-presidenten (bildet under) oppfordrer spesielt Arendalittene og resten av Sørlandets befolkning, som er så heldige å ha Arendalsuka i sitt nærområde, til å ta turen.

NITO-president-Trond-Markussen-NT-03411.jpg
Trond Markussen, president i NITO.

- Jeg vil oppfordre deg som tar turen til Arendal å komme på NITOs arrangementer. Det er også hyggelig å rusle rundt i gatene, mingle og bli kjent med nye folk, sier han.

NITOs program

Tirsdag 16. august vil Marianne Kjellsen, advokat i NITO, lede tirsdagsrådet: Dilemmaer i arbeidslivet.

Jeg er gravid, men må jeg fortelle det i jobbintervjuet? Er det riktig å lyve og vil det få konsekvenser? Dette og andre dilemmaer du møter i arbeidslivet diskuteres av et allsidig panel, bestående av flere kjente fjes.

IMG_0719.jpg
Fra venstre: Knut Arild Hareide, Isabelle Ringnes, Anna Molberg og Jon Georg Dale. 

Tirsdagsrådet: Dilemmaer i arbeidslivet (opptak av stream)

Onsdag 17. august kan du høre mer om hvordan vi kan løse utfordringene vi står overfor når det gjelder likestilling på arbeidsplassen.

Hjemmekontoret har kommet for å bli for mange, men hvordan påvirker dette oss? Hvis du har en jobb som kan gjøres hjemmefra, er det sannsynlig at du vil jobbe mer hjemmefra på varig basis?

Møteleder er NITOs forhandlingssjef Knut Aarbakke, og med seg har han flere kjente fjes som kan noe om dette temaet.

Hjemmekontor - en gedigen likestillingsfelle (opptak av stream)

NITO er også til stede med stand hver dag gjennom hele Arendalsuka. I år finner du oss på Sam Eydes plass 92, mellom kirken og kulturhuset.

Arendalsuka: Møt oss på NITOs stand