Prisen tildeles en bioingeniør som gjennom sin faglighet, formidlingsevne, synlighet eller på andre måter har gått foran som en god ambassadør for bioingeniørfaget.

Nominer din kandidat til årets bioingeniør 2023

Kaja Marienborg.png
Leder for NITO BFIs fagstyre, Kaja Marienborg.

- Har du en kollega, en leder, tidligere studiekamerat eller vet om andre bioingeniører som oppfyller disse kriteriene, vil vi gjerne at du sender inn din nominasjon og gir oss en begrunnelse på hvorfor akkurat din kandidat skal bli årets bioingeniør, sier leder av NITO BFIs fagstyre, Kaja Marienborg.

På jakt etter gode ambassadører

Det er NITO BFIs fagstyre som kårer årets bioingeniør 2023.

- Bioingeniører har en svært viktig rolle i pasientbehandling og forskning. Gjennom denne årlige kåringen ønsker vi å bidra til å løfte fram våre beste ambassadører slik at vi synligjør yrkesgruppen, sier hun.

- Kåringen er ment å gi inspirasjon for alle. Ved å løfte fram enkeltpersoner håper vi å bygge opp faglige forbilder for unge bioingeniører, slik at de ser at de kan utgjøre en forskjell.

- Å bli kåret til årets bioingeniør er en stor honnør, og vinneren vil i tillegg motta en pris, sier Marienborg.

Tidligere vinnere:

Dersom din kandidat blir valgt ut vil sekretariat i NITO BFI kontakte deg, slik at du selv kan overraske vedkommende med tittelen årets bioingeniør.

Frist for å nominere kandidat er fredag 3. november 2023. Vinneren offentliggjøres i desember måned.

Jury er NITO BFIs fagstyre:

  • Kaja Marienborg (leder)
  • Kjetil Jenset (nestleder)
  • Hilde Hegseth
  • Samehia Kausar
  • Karen Raaen Roland
  • Thea Frøyen

Bioingeniørfaglig institutt