Gå til innhold

Hotell og kongressarena

Bioingeniørkongressen 2019 arrangeres på Clarion Hotel The Edge i Tromsø 22.-24. mai.

Dette er Tromsøs største kongress- og konferansehotell, og vi er sikre på at hotellet med sin innovative arkitektur, flotte konferanselokaler og sentrale beliggenhet helt nede på havna i sentrum av byen vil skape en flott ramme for Bioingeniørkongressen 2019.

Det er i tillegg gode muligheter til å kombinere faglig påfyll og nettverksbygging med andre aktiviteter på ettermiddags- og kveldstid. Tromsø har både gode shoppingmuligheter, et rikt kulturliv og mange attraksjoner, alt fra museer som skildrer polar og lokal historie til et akvarium og flere kunstgallerier. Har du lyst til å ta deg en utflukt, kan du for eksempel ta fjellheisen opp til fjellet Storsteinen, se midnattssola og samtidig få panoramautsikt over Tromsø.

Hotellrom bestilles samtidig med påmelding. Vi har avtale med både Clarion Hotel The Edge og Comfort Hotel Xpress om booking av hotellrom. Merk at kostnad for hotellrom kommer i tillegg til ordinær deltakeravgift. Det er begrenset hotellkapasitet i Tromsø, og etter absolutt siste påmeldingsfrist 20. mars, kan vi ikke garantere ledig kapasitet. For å være sikret rom til avtalepris anbefaler vi å være tidlig ute med påmelding og bestilling. 

Publisert: Sist oppdatert: