Gå til innhold
Posterutstilling
Foto: Annette Larsen

Poster og frie faglige foredrag

Lyst til å presentere ditt faglige arbeid? Grip muligheten til å sende inn ditt abstrakt til Bioingeniørkongressen 2019. Og du - ikke glem å søke Studiefondet om støtte!

Som bioingeniør er det viktig å presentere valideringer, kvalitetsarbeid, små og store forbedringsprosjekter. Dessuten er det mange fordeler ved å presentere poster på kurs og konferanser. Du får profilert ditt arbeid, faget og arbeidsplassen din. Deltakelse kan føres opp i egen CV, og kan gi uttelling i forbindelse med spesialistgodkjenning.

Når du presenterer en poster på Bioingeniørkongressen får du garantert tilskuere som er interessert i ditt faglige arbeid.

Postere henges opp dag 1 og tas ned dag 3.

Frie faglige foredrag

Under Bioingeniørkongressen er det åpent for muntlige postere, eller frie faglige foredrag som det også kalles. Det vil bli valgt ut innsendte abstrakt som kan egne seg for muntlig framføring som en del av det faglige programmet. Lengde på de frie faglige foredragene er som regel mellom 10 og 20 minutter inkludert tid til spørsmål.

Mer om utforming av abstrakt og poster

Søknadsfrist for innsending av abstrakt er 15. februar.

Abstraktmal for poster på Bioingeniørkongressen 2019

Husk å søke Studiefondet om midler

Som medlem av NITO Bioingeniørfaglig institutt (BFI) kan du søke om stipend for å delta på kurs eller konferanse og her presentere eget arbeid. BFIs studiefond har 40 stipend på 6500 kroner hver tiltenkt Bioingeniørkongressen 22.-24. mai i Tromsø. Nåløyet er ikke så trangt. Vi oppfordrer deg derfor på det sterkeste til å søke.

Husk at deltakelse med poster forutsetter påmelding til Bioingeniørkongressen. Fristen for å søke Studiefondet om midler er 15. februar.

Søk Studiefondet om støtte

Publisert: Sist oppdatert: