Gå til innhold
Bioingeniørfaglig institutt

Faglig oppdatering: Se våre streams i påsken

NITO Bioingeniørfaglig institutt (NITO BFI) har i løpet av 2020 og så langt i 2021 gjennomført mange digitale kurs og foredrag. Her finner du lenker til noen av streamene vi har hatt den siste tiden.

På tross av at fysiske arrangementer etter mars 2020 ble avlyst som følge av koronapandemien, har NITO BFI siden i fjor opprettholdt et bredt kurstilbud.

- Flere av våre ordinære kurs har siden mars i fjor blitt tilrettelagt og overført digitalt, sier Lisa Husby, instituttleder i NITO BFI. - Vi har erfart at det har vært både stor interesse og deltakelse på flere av de digitale kursene og foredragene vi har gjennomført.

- Vi har fått mange positive tilbakemeldinger på både tema og faglig innhold, og ønsker at flere skal få muligheten til å se noen av de digitale kurs og streamsendingene vi har hatt i vinter, sier hun.

Noen av våre tidligere sendte digitale kurs og streamsendinger

Får du nok faglig utvikling?

Kompetansebygging gir faglig trygghet. Det er viktig for å møte nye arbeidsoppgaver, men det er også viktig for å trives på jobb. Dette kurset handler om hvordan man kan bygge kompetanse på ulike nivå og gir praktiske tips og triks for drive fagutvikling i laboratoriehverdagen.

Spesialistgodkjenning – hva kreves og hvorfor skal jeg bli spesialist?

Er du leder og planlegger systematisk kompetansebygging i avdelingen? Eller er du bioingeniør som snuser på om spesialistordningen er noe for deg? Her får du svar på alt du lurer på om BFIs spesialistordning for bioingeniører.

Østnorsk ingeniørkonferanse – pandemi og teknologi

Koronaviruset satte helsevesenet på store prøvelser. Hva ble de teknologiske utfordringene? Hvilken betydning får pandemien for våre framtidige helsetjenester?

Hva er en biobank?

Flere digitale kurs og arrangementer utover vinteren og våren

På grunn av pandemien er det svært usikkert når det igjen åpnes for fysiske arrangementer.

- Vi har derfor utviklet digitale kurs og streamsendinger som skal sendes utover vinteren og våren 2021. I tillegg ser vi at digitale arrangementer som medlemmene kan se i lunsjen på jobben eller i sofaen hjemme, gjør at flere får muligheten til å få faglig påfyll, avslutter Husby.

Kursliste NITO BFI

Publisert: Sist oppdatert: