Gå til innhold
Bioingeniørfaglig institutt

Hold deg faglig oppdatert i jula med våre streamsendinger

NITO Bioingeniørfaglig institutt (NITO BFI) har i løpet av høsten gjennomført mange digitale kurs og foredrag. Nå legges de fleste streamene tilgjengelig fram til årsskiftet. - Bruk muligheten til å få gratis faglig påfyll i jula, oppfordrer instituttleder Lisa Husby.

På tross av at fysiske arrangementer fra mars 2020 ble avlyst som følge av koronapandemien, har NITO BFI gjennom året opprettholdt et bredt kurstilbud.

Lisa Husby, instituttleder NITO BFI- Flere av våre ordinære kurs har i løpet av høsten blitt tilrettelagt og overført digitalt, sier Husby, instituttleder i NITO BFI. - Vi har erfart at det har vært både stor interesse og deltakelse på flere av de digitale kursene og foredragene vi har gjennomført.

NITO BFI har fått mange positive tilbakemeldinger fra medlemmene på både tema og faglig innhold, og ønsker at flere skal få muligheten til å se noen av de digitale kurs- og streamsendingene vi har hatt i høst.

- Vi legger derfor nå ut lenker til de fleste av  streamsendingene vi har hatt, og håper at mange bruker muligheten til å få gratis faglig påfyll i løpet av jula, sier hun.

Tidligere sendte digitale kurs- og streamsendinger

Flere digitale sendinger framover

På grunn av pandemien er det svært usikkert når det igjen åpnes for fysiske arrangementer.

- Vi har derfor utviklet flere digitale kurs- og streamsendinger som skal sendes utover vinteren og våren 2021.

- Det kommer NITO BFI også til å fortsette med i framtida, forteller hun. - Selv om vi selvsagt ser fram til å kunne arrangere ordinære kurs og seminarer igjen, er det ingen tvil om at vi vil fortsette å legge til rette for digitale arrangementer.

- Digitale arrangementer som våre medlemmer kan se i lunsjen på jobben eller i sofaen hjemme, er et godt medlemstilbud som gir flere muligheten til å delta på kurs, avslutter Husby. 

Kursliste NITO BFI

Publisert: Sist oppdatert: