Gå til innhold
Bioingeniørfaglig institutt

Spesialistgodkjenning

Spesialistgodkjenning for bioingeniører - søknadsfrist 1. april 2020!

Planlegger du å søke spesialistgodkjenning? Trenger du personlig rådgiving? Registrer deg her. 

Obs! Kun elektronisk innsendte søknader blir behandlet ved søknadsfristen 1. april på grunn av koronasituasjonen

Er du interessert i å synliggjøre din spesialkompetanse? Vil du fordype deg mer i eget fagfelt? Spesialistgodkjenning for bioingeniører er skreddersydd for deg som ønsker å utvikle din faglige kompetanse.

Spesialistgodkjenning bidrar til å gi den enkelte bioingeniør mulighet til dokumentert faglig kompetanseutvikling for å møte utfordringene i den framtidige laboratorietjenesten og dermed bidra til bedre helsetjenester.

En bioingeniør med spesialistgodkjenning skal kunne bidra til å ivareta den faglige utviklingen på sin arbeidsplass, gå inn i faglige diskusjoner på en selvstendig, klar og reflektert måte og kunne delta i forsknings- og utviklingsarbeid.

I tillegg vil bioingeniører med spesialistgodkjenning kunne veilede studenter i praksis og være forelesere/veiledere ved bioingeniørutdanningene innen sitt spesialistområde.

Motivasjonen var å læra meir og få dokumentert kunnskap Liv Jorunn Garvik, bioingeniør med spesialistgodkjenning, Oslo universitetssykehus

Spesialistområde 

Spesialistforløpet gjennomføres i samarbeid med arbeidsgiver og arbeidsplassenes behov for kompetanse. Mulighetene for spesialisering vil være mange innenfor hver arbeidsplass. Her har vi skissert noen:

Generelle kriterier

For å oppnå tittelen Bioingeniør med spesialistgodkjenning må du være autorisert bioingeniør og kunne dokumentere å ha gjennomført etter- og videreutdanning som viste nedenfor.

 

Fornyet godkjenning

Vi vil at du skal fortsette å holde deg oppdatert på hva som foregår innen faget med kurs, konferanser, foredrag eller undervise andre. Søknad om fornyet godkjenning må gjøres etter fem år. Denne tidsbegrensningen sikrer kvaliteten av kunnskap og praksis. Det gis selvfølgelig utsettelse på femårsgrensen ved lovfestede permisjoner.

 
Kontakt oss for personlig rådgiving

Les søkerveilederen før du starter.

Registrer din interesse for spesialistgodkjenning

Ved behov for personlig rådgiving per telefon 22053500.

Publisert: Sist oppdatert: