På denne ølsmakingen vil Richard Isaksen fra Mack servere årets juleøl samtidig som han deler av sin kunnskap om øl og forteller historier rundt øl og ølbrygging.
Brygging av øl er en fascinerende prosess som har utviklet seg gjennom århundrer, fra tradisjonelle metoder til moderne teknologiske løsninger. Hver fase i produksjonen spiller en nøkkelrolle i å forme smaken, aromaen og teksturen til det ferdige produktet.
Dette er ikke et lukket NITO-arrangement, så det er et begrenset med antall plasser. Vi har holdt av inntil ti plasser til våre medlemmer. Viktig å faktisk møter opp når man har meldt seg på og huske å si i fra så tidlig som mulig hvis man likevel ikke kan delta.
Når man har mottatt deltakerbekreftelse er man sikret plass.
Praktisk informasjon:
- Oppmøte 18.55 på Gustus vin- og cocktailbar
- Egenandel på 100 kr blir sendt dagen før til nettbanken
- Kun ti plasser til NITO
- Hvis du likevel ikke kan delta, så må det sies i fra så fort man vet, slik at vi slipper å betale for folk som ikke møter opp. Vi har forståelse for at akutte situasjoner skjer, men ønsker å få beskjed når man likevel ikke kan delta.