Gå til innhold
TEMAMØTE

Lederforum: All you LEAD is love

Tanker og refleksjoner om lederskap i med-og motvind. Få inspirasjon fra mennesker med passion for lederskap.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under

Fullfør

Innhold

I møter med ledere, har mange delt hverdagsutfordringer og suksesshistorier fra sitt lederskap. Flere forteller om manglende mestringsfølelse, og at det egentlig ikke er tid til å drive med ledelse.

Noen kjenner at de ikke har tydelige mål, eller får til å få med seg folka. Andre sier de trenger å bli bedre på å kommunisere, og at de må tøffere til å tåle å stille krav, og ikke
være så konfliktsky. Mange er faktisk mer "in love with Excel enn i folka, fordi det er tryggere å ha fokus på faget og ikke menneskene de har i teamet sitt.

Mange er redde for å bli avslørt i at de faktisk ikke kan lederskap, og kanskje ønsker de seg et helt annet sted. Det viser seg at mange ledere har små og store "frykter" men få snakker om det. Noen ganger sitter frykten i veggene i bedriften, noe som hemmer både ledere og medarbeidere. Kjenner du deg igjen i noen av dette? – Da er du mer normal enn du kanskje har tenkt.

Forelesere

På dette nettverkstreffet snakker Siri & Trude i RightOn Consulting om hvilke utfordringer som kan hindre deg i å være den lederen du ønsker å være, og deler gode innspill fra ledere de har intervjuet i en lederstudie. Her vil du få gode innspill og refleksjoner på hvordan du kan gjøre enkle grep for å løfte lederskapet ditt.

Andre aktuelle kurs i ledelse og økonomi

Kiwa Teknologisk Institutt AS, Oslo, 27. februar 2017

Kiwa Teknologisk Institutt AS Avd Stavanger, Stavanger, 7. mars 2017

No-show

Vi gjør oppmerksom på at hvis du velger å ikke komme, uten å gi oss beskjed (no-show), vil du bli belastet kr. 400,- i gebyr. Dette for at vi skal kunne dekke opp kostnadene som påløper.

Beskjed om at du ikke kan delta må gis til ansvarlig sekretær dagen før gjennomføring.