Gå til innhold
NITO Vestfold

Arbeidsledige: DUJSK jobbsøkerkurs

Hvordan skiller du deg ut som jobbsøker? Hvilken kompetanse har du, hvilke muligheter finnes, og hva er egentlig en jobbsøknad - i utvidet forstand? Bli med på en dag med masse inspirasjon og motivasjon!

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under

Fullfør

Det Unike JobbSøkerKurset, bedre kjent som DUJSK, tar for seg det som er viktig i jobbsøkerprosessen og det som er viktig med tanke på å skille seg ut. Du vil få tilgang til oppdaterte teknikker og strategier for å få en ny jobb. Kurset rettes spesielt inn mot jobbsøkere som er ingeniører, teknologer, teknikere og/eller ledere.

Tema

Plan og strategi, de 6 kanalene, SoMe, presentasjon og søknad, intervjuet, søkeoptimalisering, digitalisering for jobbsøkere, motivasjon og mye mer.

Etter kurset vil du motta kurs- og tipshefte. Jobcatcher er et digitalt jobbsøkerprogrammet som OG-S AS nylig har lansert. Som et eksklusivt tilbud vil alle deltakerne som er med hele dagen få gratis tilgang dagen etter kurset.

Program/tid

Kurset starter kl. 09:00 og avsluttes med middag kl. 16:00.

Fra kl. 16:45 kan de som har lyst og anledning delta på en ekstrarunde med spørsmål og svar, samt en prat om sosiale medier. Samlingen avsluttes ca. kl. 19:00.

Fra kl. 09:00 – 10:00 rom C3-70
Fra 10:15 og resten av dagen rom C3-97

Reise til/fra høgskolen

  • Det er gratis parkering "bak" hovedbygget. Ta av til høyre etter innkjøringen.
  • Det er gode bussforbindelser og busstopp rett ved Høyskolen.

Servering

Det er gratis lunsj og middag. Drikke må du betale selv. Gi beskjed i kommentarfeltet ved påmeldingen dersom du har allergier eller spesielle behov for tilpasninger.

Erik Falk Hansen

Er daglig leder i rekrutterings- og omstillingsselskapet OG-S AS og står bak suksesshistorien Det Unike JobbSøkerKurset, DUJSK. Nå kommer Erik på nytt til NITO Vestfold for en dag med kurset "DUJSK for NITO". Her skal han dele sine beste tips til jobbsøk i dagens marked.

OG-S AS har hatt stor suksess med DUJSK og snart har 3000 jobbsøkere vært med på programmet. I følge OG-S AS selv, så har resultatene vært omtrent dobbelt så gode som landsgjennomsnittet med å få deltakere i ny jobb.