Gå til innhold
NITO Sør-Trøndelag

Årsmøte NITO Studentene NTNU Gløshaugen

Hva vil du at NITO Studentene skal gjøre for deg? På årsmøtet er du med på å bestemme hva NITO Studentene på NTNU Gløshaugen skal gjøre det neste året.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Fullfør

Foto: NITO Studentene

Har du lyst til å engasjere deg?

På årsmøtet blir det gjennomgang av aktivitet og økonomi i lokallaget det siste året, og ikke minst valg av nytt styre! Som medlem på Gløshaugen har du både anledning til å stille til valg og stemme fram kandidater. I tillegg blir det også pizza og brus til alle påmeldte.

Har du lyst til å bli med å styre NITOs største lokallag med over 2500 medlemmer? Som tillitsvalgt i NITO Studentene har du muligheten til å jobbe for studentenes beste.

Gjennom stands, kurs og arrangementer møter du medstudenter fra andre studieretninger samtidig som du utvider ditt eget reportoar både faglig og sosialt. Du blir også dreven på møtevirksomhet og å ta kontakt med aktører i
arbeidslivet.

I tillegg sender lokallaget delegater til NITO Studentenes landsmøte, utdanningskonferanse, lokallagskonferanse og mer, der du kan møte engasjerte studenter fra resten av landets universiteter og høyskoler.

Synes du dette høres spennende ut eller lurer du på noe? -Ta kontakt med lokallagsleder

Lurer du fortsatt på om du bør komme på årsmøte? Ikke glem at vi serverer pizza til alle påmeldte! For å vite hvor mye pizza vi skal bestille er det derfor viktig at du melder deg på her.

Årsmøtet holdes i auditorium S1 på Gløshaugen, NTNU.